Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Ingrediënten met een verhaal'

Tradin Organic, pionier op het gebied van wereldwijde biologische ingrediënten, onthult komende week op de Biofach haar frisse merkidentiteit, inclusief een nieuw logo dat symbool staat voor toewijding aan biologische integriteit en kwaliteit. Met een directe betrokkenheid bij lokale boerderijen en verwerkingsfaciliteiten over de hele wereld, biedt Tradin Organic niet alleen ruwe grondstoffen, maar: 'ingrediënten met een verhaal'. "Van de vruchtbare velden van lokale boerderijen tot ultramoderne verwerkingsfacitiliteiten, Tradin is actief betrokken bij elke stap in de keten. Deze directe betrokkenheid garandeert niet alleen de biologische integriteit en voedselveiligheid van onze ingrediënten, maar helpt bedrijven en merken ook hun eigen authentieke verhaal te ontwikkelen", vertelt Karst Kooistra, sourcing development director bij Tradin.

Hij geeft aan dat Tradin Organic op een voortdurende missie is om biologisch tot ieders keuze te maken. "We zijn toegewijd aan het opbouwen van allianties, het bevorderen van gelijkwaardige partnerschappen en het versterken van het bewustzijn rondom biologische landbouw en voeding. We begrijpen de kracht van de impact van biologische ingrediënten en volgen daarom niet alleen de toeleveringsketens; we ontwikkelen ze op maat zodat ze aansluiten bij de ethos van jouw merk. Of het nu gaat om ESG-criteria, biodiversiteit, het verminderen van koolstofuitstoot of ontbossing; onze expertise stelt merken in staat om hun duurzaamheidsdoelstellingen te halen."

De lancering vindt plaats op Biofach, waar bezoekers worden uitgenodigd om Tradin Organic's stand 311 in Hal 5 te bezoeken en samen de vernieuwde koers naar een duurzame en biologische toekomst te vieren.

Voor meer informatie:
Tradin Organic
Stationsplein 61-65
1012 AB Amsterdam
020 4074499
info@tradinorganic.com
www.tradinorganic.com

Publicatiedatum: