Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
ProFound weer present op Biofach met Afrikaans en Aziatisch paviljoen

"Met ReGen55 koppelen we kleinschalige regeneratief geproduceerde producten aan Europese kopers"

Ook dit jaar zal ProFound weer met een heel scala aan bedrijven aanwezig zijn tijdens Biofach. "Bedrijven uit Zuid-Afrika tot Sierra Leone en Ethiopië zijn vertegenwoordigd op het Afrika Paviljoen. Op het Azië Paviljoen zijn ondernemers uit Pakistan, Myanmar en Cambodia van de partij", vertelt Camiel Drenth namens ProFound.

Naast een breed scala aan bedrijven zijn er ook dit jaar weer meerdere organisaties die bedrijven ondersteunen bij. Camiel: "Net als vorig jaar is er COLEAD, daarnaast verwelkomen we dit jaar UNIDO dat via een honingproject twee Ethiopische bedrijven ondersteunt. Ook is Helvetas vertegenwoordigt via 5 bedrijven uit Myanmar en Cambodia."

Camiel Drenth voor Afrika Paviljoen op de Biofach in 2023.

Ook heeft ProFound dit jaar een eigen concept; ReGen55. "Dit is een initiatief om kleinschalige regeneratief geproduceerde producten te koppelen aan Europese kopers. In dit initiatief werken we samen met AGREA uit de Filipijnen en het Nederlandse 12Taste."

Naast alle bedrijven is ook dit jaar de Ethiopische koffieceremonie weer bij ProFound te vinden. "Gedurende de hele beurs zal er koffie geroosterd worden op traditionele Ethiopische manier."

De paviljoens van ProFound zijn op de Biofach te vinden in hal 3A, stands 320/326.

Klik hier voor de flyer met meer informatie over de Afrikaanse deelnemers en hier voor de bedrijven die op het Aziatische paviljoen vertegenwoordigd zijn.

Voor meer informatie:
ProFound – Advisers In Development
Lange Smeestraat 55
3511 PV Utrecht
+31 (0)30 2762824
cdrenth@thisisprofound.com
www.thisisprofound.com