Vanaf 2025 maakt Vivaness weer integraal deel uit van Biofach. Het veelzijdige internationale aanbod van natuurlijke en biologische cosmetica en persoonlijke verzorgingsproducten is vanaf volgend jaar te zien in Hal 4A, die bekend zal staan als de Vivaness Area.

Van 11 tot en met 14 februari 2025 nodigt Biofach de hele internationale gemeenschap van biologische voeding en natuurlijke en biologische persoonlijke verzorging uit in het 'Exhibition Centre Nuremberg'. Op basis van de huidige marktontwikkelingen en feedback van de partners en klanten is besloten dat Vivaness niet langer een apart evenement zijn. Deze ontwikkeling heeft geresulteerd in een volledig geoptimaliseerd, compact halconcept voor Biofach 2025.

Vivaness 2023 van bovenin de hal gezien.

Danila Brunner, Executive Director Biofach en Vivaness, licht toe: "Op basis van de huidige marktontwikkelingen en de bijbehorende marketing- en verkoopstrategieën voor natuurlijke en biologische cosmetica en persoonlijke verzorgingsproducten, evenals de feedback van onze partners en klanten, hebben we besloten om Vivaness vanaf 2025 niet meer als een apart evenement te laten plaatsvinden. De gemeenschap voor natuurlijke en biologische cosmetica en persoonlijke verzorging zal daarom opnieuw nauwer worden geïntegreerd in Biofach in de vorm van de Vivaness Area op Biofach. Dit heeft geresulteerd in een volledig geoptimaliseerd, compact halconcept voor Biofach 2025 dat de gebruikelijke brede presentatie van biologische voeding en natuurlijke en biologische cosmetica en persoonlijke verzorgingsproducten zal bieden."

Vivaness Area
Met de nieuwe Vivaness Area in 2025 zullen bezoekers opnieuw innovaties en trends op het gebied van natuurlijke en biologische cosmetica en persoonlijke verzorging ontdekken op één plek en in de passende ambiance van een hal vol natuurlijk licht. Andere voordelen zijn de locatie direct naast ingang 'Ost', wat zorgt voor een betere zichtbaarheid en meer bezoekers. Het NCC Ost congrescentrum ligt ook direct naast de deur.

Vertegenwoordigers van de biologische voeding en natuurlijke en biologische cosmetica en persoonlijke verzorging zullen voor de volgende keer samenkomen van 13 tot en met 16 februari op Biofach en Vivaness 2024.

Voor meer informatie: www.biofach.de