Judith Hofland volgt Wilfred Jonkman op als directeur Reudink

Judith Hofland heeft per 1 januari Wilfred Jonkman opgevolgd als directeur van Reudink. Na een periode van 11 jaar nam Wilfred afscheid van Reudink, hij is nu verantwoordelijk voor de OpCo herkauwers bij ForFarmers NL. "Ik ben trots op wat we als team samen met onze klanten hebben bereikt. Bio, en ook Reudink, blijft in mijn hart! Het is superfijn dat we binnen ons team met Judith Hofland passende opvolging hebben gevonden. Ik wens haar veel succes!", aldus Wilfred.

Wilfred blikte in een column eind vorig jaar op de volgende manier terug:

We sluiten een bijzonder jaar af waarin we tien-jaar mengvoerproductie op onze huidige locatie in Lochem samen hebben gevierd. Prachtig om te zien dat er zoveel positieve reacties kwamen op alle activiteiten en aandacht die we hebben gegeven aan het jubileum. Dit van zowel klanten als medewerkers met hart voor bio!

Het jaar kenmerkte zich door zeer beweeglijke markten in prijzen voor grondstoffen, energie en producten die in de keten worden voortgebracht. Mooi om te constateren dat er een voorzichtig herstel van de biologische consumentenmarkt heeft plaatsgevonden. Ook de saldo's bij onze klanten ontwikkelden zich in de tweede helft van het jaar over het algemeen positief.

Trots ben ik op de ontwikkelingen en stappen die we als bedrijf hebben gezet in 2023. Dat blijkt onder meer uit de topresultaten die onze klanten realiseren. Ons team van medewerkers zet zich elke dag weer met veel passie in voor het beste resultaat en een gezamenlijke toekomst. Veel dank hiervoor!

Voor 2024 zijn de doelen bepaald. Wij streven iedere dag opnieuw naar optimale klanttevredenheid. Met een lokale marktaanpak, dicht bij de klant en met producten tegen competitieve prijzen die bijdragen aan een duurzaam rendement. Daarnaast werken we verder aan de strategie om ons bedrijf verder te laten groeien in bestaande en mogelijk ook nieuwe markten. Een mooie opdracht om als team aan te werken!

Voor mij persoonlijk start 2024 met een nieuwe uitdaging in de sector herkauwers bij ons moederconcern ForFarmers. Na 11 jaar neem ik afscheid van Reudink. Ik ben trots op wat we als team samen met onze klanten hebben bereikt. Bio, en ook Reudink, blijft in mijn hart!

Het is superfijn dat we binnen ons team met Judith Hofland passende opvolging hebben gevonden. Ik wens haar veel succes!

Rest mij om jullie te bedanken voor het vertrouwen. Mede namens het team Reudink, wens ik iedereen fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2024.

Met vriendelijke groet,

Wilfred Jonkman

Voor meer informatie:
Reudink B.V
Kwinkweerd 5
7241 CW Lochem
088 0248165
info@reudink-bio.eu
www.reudink-bio.eu


Publicatiedatum:


FreshPublishers © 2005-2024 BioJournaal.nl

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven