Burgemeester Aboutaleb huldigt uitbreiding distributiecentra van Nature Bio Foods Europe in

Nature Bio Foods, een toonaangevende leverancier van biologische ingrediënten, kondigt de succesvolle uitbreiding aan met vijf distributiecentra met een opslagcapaciteit van totaal 20.000 vierkante meter, gelegen op de Maasvlakte. Deze aanzienlijke uitbreiding, ingehuldigd door de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb, markeert een strategische sprong voorwaarts voor NBF bij het versterken van haar opslagcapaciteiten, productieprocessen, CO2-behandeling en verpakkingsactiviteiten, allemaal geconsolideerd onder één dak.

NBF wil met deze uitbreiding de klantenservice voor de biologische voedingssector nog verder verbeteren. De nieuwe distributiecentra zullen een cruciale rol spelen bij het stroomlijnen van de opslag van biologische producten afkomstig van verschillende herkomst. Hierdoor wordt het voor klanten toegankelijker om biologische ingrediënten van over de hele wereld te krijgen.

Het officiële moment

Burgemeester Ahmed Aboutaleb, die de inauguratieceremonie leidde, toonde zijn enthousiasme over de duurzaamheidsinitiatieven van NBF en moedigde het bedrijf aan om blijvend bij te dragen aan de samenleving en de gemeenschap. De burgemeester prees NBF voor haar inzet voor milieuvriendelijkheid en erkende het belang van het consolideren van opslag- en productieprocessen voor een efficiëntere en duurzame supply chain.

Burgemeester Aboutaleb met Rohan Grover, Managing Director van Nature Bio Foods Europe

De uitbreiding van de distributiecentra betekent niet alleen een belangrijke mijlpaal voor NBF, maar is ook veelbelovend voor de lokale gemeenschap. De strategische ligging op de Rotterdamse Maasvlakte zal niet alleen werkgelegenheid creëren voor de lokale bewoners, maar ook het economische landschap van deze bloeiende havenstad versterken.

Rohan in gesprek met de burgemeester tijdens de rondleiding

Nature Bio Foods Europe Managing Director Rohan Grover: "Deze overname markeert een cruciaal moment in onze reis voor een biologisch landschap in Europa om wereldwijde biologische ingrediënten toegankelijk te maken voor merken en industrieën van het continent. We zijn dankbaar voor de steun van burgemeester Aboutaleb en de gemeente Rotterdam terwijl wij bijdragen aan een duurzame toekomst."

Voor meer informatie:
Nature Bio Foods BV
Bosporusstrat 44
3199 LJ Maasvlakte Rotterdam
010 8082738
info@naturebiofoods.organic
www.naturebiofoods.eu


Publicatiedatum:


FreshPublishers © 2005-2024 BioJournaal.nl

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven