De Biobeurs 2024 heeft 8.500 bezoekers getrokken. Een kleine daling ten opzichte van 2023, toen waren het er 8.750. Biojournaal maakte weer een uitgebreide fotoreportage van de beurs (meer dan 200 foto's). Die is hier te bekijken.

Team Biokennisweek meldt dat ze terugkijken op een geslaagde editie in de Brabanthallen in Den Bosch: "Deze Biokennisweek – wederom in de sneeuw - was een aaneenschakeling van waardevolle en inspirerende momenten. Wij kijken terug op een geweldige week met 8.500 Biobeurs-bezoekers, een levendige beursvloer, 101 (online en live) kennis-sessies en een fluweelzacht geitenijsje als winnaar van de Bio-productverkiezing. De meest populaire onderwerpen dit jaar: microbioom en gezondheid, Agroforestry, stand van zaken Actieplan, Marktonwikkeling & retail, Biologisch voor het klimaat en de relatie tussen pesticiden en Parkinson (door Bas Bloem). En laten we het wederom uitverkochte Bio aanschuifdiner niet vergeten… Wat zat de sfeer er goed in!"

"We zijn dankbaar voor de Brabantse gastvrijheid en warme sfeer op de beurs, en hebben genoten van alle positieve geluiden van verbinding. Aan de exposanten en alle anderen die dit geweldige event mogelijk maken…"

Klik hier om de fotoreportage te bekijken en lees hier het Biojournaal-verslag van afgelopen vrijdag.