Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe leiding bij Berrico FoodCompany

Medeoprichters Renno en Foekje van Dijk van Berrico geven de fakkel door aan collega's Bert Jan Bakker en Rosita Chang. "Deze stap, die deel uitmaakt van een zorgvuldig geplande overgang, zorgt voor een naadloze overdracht en onderstreept ons streven naar blijvend succes", zo meldt het bedrijf.

"Deze beslissing getuigt van het vertrouwen en de samenwerking die onze groei hebben gevoed. De toewijding van Renno en Foekje is cruciaal geweest en we willen hen hartelijk bedanken voor hun volledige inzet en bijdrage in de afgelopen twintig jaar. Onder leiding van Bert Jan Bakker en Rosita Chang is Berrico FoodCompany klaar voor verder succes.

Berrico FoodCompany B.V. en haar dochteronderneming Berrico FoodCompany UK Ltd. zullen hun activiteiten voortzetten met hetzelfde toegewijde team van medewerkers. Wij danken alle belanghebbenden - medewerkers, leveranciers en klanten - voor hun voortdurende steun. Nu we aan dit nieuwe hoofdstuk beginnen, kijken we reikhalzend uit naar duurzame groei en voorspoed in onze lopende samenwerkingsverbanden."

Voor meer informatie:
Berrico FoodCompany
+31 (0)320 266 055
[email protected]
www.berricofood.com

Publicatiedatum: