Jeroen Zentveld had zijn zinnen gezet op een carrière in de horeca. Maar na omzwervingen via Zuid-Afrika en Londen kwam hij begin 2020 terug op het nest, als partner in Goodyfood Hilversum van zijn ouders. Wat ooit begon als een kleine natuurvoedingswinkel in Utrecht, is nu een zaak van 700 m2 in Hilversum. En dat niet alleen… Goodyfood is genomineerd om Hilversums onderneming van het jaar 2024 te worden! Dit meldt Udea op LinkedIn.

Jeroen: "Al 45 jaar doen wij ons uiterste best om aandacht te hebben voor iedere klant. Wij kennen het verhaal achter onze producten. De toekomst is groen. Daar willen wij dan ook actief een steentje aan bijdragen met het beste biologische, biodynamische, vegetarische en vegan assortiment. Maar ook door gebruik van duurzame materialen met zo min mogelijk plastic. We willen je op ideeën brengen om samen te genieten van het moois en goeds dat onze planeet ons biedt. Samen gaan we voor die groene toekomst."

Stemmen kon tot 31 december, zo staat op de website www.hilversumseondernemingvanhetjaar.nl. Op 27 december werd de laatste tussenstand bekendgemaakt, toen stond Goodyfood op positie 2. De award uitreiking zal ergens deze maand plaatsvinden.

Voor meer informatie:
GoodyFood
Noordse Bosje 11
1211 BD Hilversum
035 6237163
info@goodyfood.nl
www.goodyfood.nl