Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Demeter plein BioBeurs in teken van 100-jarig jubileum

In 2024 bestaat de biodynamische landbouw 100 jaar. De BD Vereniging en de landbouw opleiding Aeres Warmonderhof, BD Grondbeheer, Landgilde en Stichting Demeter hebben de handen weer ineen geslagen voor een gezamenlijk jubileum plein op de BioBeurs dagen van 17 en 18 januari.

"Er is een expositie over de geschiedenis en we vragen bezoekers hun wensen en idee├źn achter te laten over onze toekomst in onze wensenboom.

Verder is er een unieke en eenmalige jubileum krant met hoogtepunten uit 100 jaar bd landbouw, interessante weetjes en onze agenda voor 2024. Standhouders krijgen de jubileum krant per retrofiets in hun stand bezorgd!"

Daarnaast kunnen bezoekers voor alle info over opleidingen, over doorschakelmogelijkheden, over bedrijfsopvolging en over toegang tot grond Proosten op 100 jaar BD kan met een Demeter sapje uit de sappenbar. Landgilde houdt op beide beursdagen om 12.00 en 15.00 uur spreekuur voor vragen over bedrijfsopvolging en -starten.

Het Demeter-plein is te vinden in stand 416.

De Boerentroonrede komt dit keer van Meine Koopmans van de Novalishoeve.

Boerentroonrede
Voorafgaand aan de beursdagen wordt de BioKennisweek maandag januari om 10.30 geopend met de Boerentroonrede van biodynamische boer Meine Koopmans van de Novalishoeve. Op donderdag 18 januari is er tussen 13.00 en 14.00 uur een live sessie in de grote zaal over 100 jaar BD landbouw onder leiding van Marjolein Keuning met ook Meine Koopmans en collega BD boeren John Arink en Tineke van den Berg in een College Boer formule.

Voor meer informatie:
Bert van Ruitenbeek
Stichting Demeter
06-20731016
[email protected]
www.stichtingdemeter.nl

Publicatiedatum: