Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Geslaagde regiobijeenkomsten bij bio-bedrijven in Limburg

BioLogisch Limburg kijkt terug op twee geslaagde regiobijeenkomsten bij groenteteler Johan Tielen van BioBrothers in America en melkgeitenhouder Maurice Dezaire van Ravensbosch in Hulsberg.

Op maandag 11 december woonden zo'n twintig biologische boeren de regiobijeenkomst bij lid Johan Tielen bij. Een dag later, op dinsdag 12 december, werd een bezoek gebracht aan het melkgeitenbedrijf van Maurice Dezaire.

De bezoeken begonnen met een rondleiding over het bedrijf. Zo konden de aanwezigen zien hoe de verschillende groentes van Tielen worden gesorteerd, gewassen en verpakt.

De andere groep maakte kennis met het productieproces van de biologische geitenmelk die op het bedrijf van Dezaire wordt gemaakt.

Behoefte
Ook werden de actualiteiten tijdens deze avonden toegelicht vanuit BioLogisch Limburg. Het is voor het eerst dat de verenging deze regiobijeenkomsten heeft gehouden. Het doel is om met elkaar in gesprek te gaan over de actualiteiten, zodat leden weten wat er speelt en het bestuur weet wat er speelt bij de leden. Zo kan worden bepaald aan welke activiteiten behoefte is en op welke thema's moet worden ingezet de komende periode.

Voor meer informatie:
BioLogisch Limburg
06 51490278
[email protected]
www.biologischlimburg.com

Publicatiedatum: