Tholen – GreenHub is verhuisd. Het bedrijf is niet langer in Mijdrecht gevestigd en is nu te vinden aan de Keienbergweg 57 in Amsterdam. Bij GreenHub zijn natuurlijke verzorgingsproducten en ecovriendelijke non-foodproducten voor webshops en speciaalzaken verkrijgbaar. Qua medewerkers staat de teller nu op acht, geeft Sanderijn van der Linden aan. "Op woensdag proberen we met z'n allen op kantoor te zijn. Dit is natuurlijk goed voor de saamhorigheid."Hiermee keren ze terug naar de stad waar het allemaal begon. "We zijn vanuit het kantooradres aan de Sloterkade begonnen. Met het magazijn zijn we op een gegeven moment in Mijdrecht beland en hadden we het kantoor ook in deze buurt rond de Amsterdam ArenA. We wilden het kantoor en het magazijn in één pand huisvesten, waardoor we toen op een gegeven moment allemaal naar Mijdrecht zijn gegaan”, aldus Sanderijn.

De recente verhuizing naar de Keienbergweg was noodzakelijk omdat onder meer het magazijn veel te klein was geworden. "Ook zaten we in een verouderd pand, dat werkte niet fijn. We zijn best lang op zoek geweest naar een locatie die voor iedereen goed bereikbaar is. Dit pand is ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar, dit was een belangrijke vereiste. Amsterdam is wat dat betreft een stuk handiger qua locatie."

Sanderijn in de kraam van GreenHub tijdens de Lentemarkt van De Groene Passage (juni 2023).

Halverwege november zijn ze met het kantoor overgegaan naar de Keienbergweg. Daarna volgde het magazijn. "Het laatste moment hadden we nog veel dingen te regelen. Het was een hectische periode, maar alles is goed gegaan. Het magazijn is een week dichtgegaan. Met een paar grote vrachtwagens is alle voorraad vervoerd. Daarna moesten we hier alle schappen inrichten. We hebben veel meer ruimte om orders te pikken hier. Het systeem is grotendeels hetzelfde gebleven. In Mijdrecht moesten we vanwege het ruimtegebrek regelmatig de picklocaties bijvullen. Nu hebben we veel meer ruimte, waardoor de medewerkers de orders veel efficiënter kunnen verwerken. We zijn al met al heel blij met het nieuwe pand."

Inrichten van het magazijn.

Op productgebied zal er dit jaar het nodige te melden zijn, bevestigt ze. "We zijn bezig met de uitbreiding van onze eigen GreenHub-lijn. We willen hiermee een goede serie neerzetten. Er zijn het afgelopen jaar producten bij gekomen en in 2024 volgt hieromtrent meer nieuws. Er staan de nodige dingen te gebeuren."

GreenHub staat aanstaande woensdag en donderdag op de Biobeurs (stand 331).

Voor meer informatie:
Sanderijn van der Linden
GreenHub
Keienbergweg 57
1101 GA Amsterdam
020 3584750
marketing@greenhubimports.nl
www.greenhubimports.nl