Op vrijdag 15 december verwelkomt Landgoed Luchtenburg geïnteresseerden voor een bijzondere gelegenheid: het kosteloos samenstellen van gepersonaliseerde kerstpakketten voor dierbaren. De Smaakspecialist, bekend van de merken Smaakt, BioToday en RAW Organic Food, bundelt voor dit speciale initiatief de krachten met Landgoed Luchtenburg.

"Kom gratis een kerstpakket samenstellen voor jouw geliefde, naaste, buurman of vrouw", aldus Pieter Dirven, oprichter van de Smaakspecialist en eigenaar van Landgoed Luchtenburg. "In de
decembermaand willen wij graag een beetje extra doen voor mensen die het niet breed hebben. Daarom richten wij Landgoed Luchtenburg tijdelijk in als uitgifteplaats voor gratis kerstpakketten. Mensen zijn van harte welkom om gratis en voor niets een kerstpakket op te komen halen. Zij mogen het zelf samenstellen door te kiezen uit de producten die we op voorraad hebben."

Landgoed Luchtenburg.

Op vrijdag 15 december om 17:00 uur opent Landgoed Luchtenburg haar deuren, waar een assortiment biologische producten van de Smaakspecialist wordt uitgestald. Bezoekers hebben de vrijheid om hun persoonlijke selectie te maken en deze in te pakken als een op maat gemaakt kerstpakket voor een speciaal persoon.

De Smaakspecialist is een missiegedreven organisatie die zich inzet voor verantwoorde voeding voor iedereen. Pieter verklaart: "Onze missie is om verantwoord eten toegankelijk te maken, met liefde en aandacht voor mens, natuur en milieu. Als sociale onderneming vinden we het belangrijk om iets goeds te doen voor mensen die minder te besteden hebben."

Het initiatief is niet alleen bedoeld om mensen in staat te stellen zorgvuldig samengestelde geschenken te maken, maar ook om een positieve impact te hebben op het leven van anderen tijdens de feestdagen.

Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om op 15 december tussen 17:00 en 20:00 uur langs te komen bij Landgoed Luchtenburg voor dit speciale evenement. Enkel aanmelding vooraf is vereist via deze link.

Voor meer informatie:
Celinde van Opstal-Gordijn
De Smaakpecialist
Luchtenburgseweg 2
4858 RJ Ulvenhout
076 5656709
info@desmaakspecialist.nl
www.desmaakspecialist.nl