Het is vanaf nu mogelijk om tickets te bestellen voor de Biokennisweek. Bionext brengt 15 tot en met 18 januari 2024 alle schakels van de biologische sector bij elkaar voor een interactief 4-daags programma. Het programma zit vol inspirerende webinars op 15 en 16 januari en live-kennissessies tijdens de Biobeurs in de Brabanthallen op 17 en 18 januari.

Beleef de volledige Biokennisweek van 15 tot en met 18 januari met een combi ticket, haal je biokennis op met een webinar ticket of kies voor een Biobeurs ticket om de nieuwste trends in biologisch te ontdekken en live-events te bezoeken tijdens de Biobeurs in de Brabanthallen.

Het programma: kennis delen en volop inspiratie
Meer dan 100 webinars en live-kennissessies in 4 dagen tijd! Het programma zit weer bomvol kennis en inspiratie over actuele thema's zoals marktontwikkeling, innovatie en kwaliteitsontwikkeling van biologisch en omschakelen. Tijdens de Biokennisweek 2024 kijken we onszelf als biologische sector serieus in de spiegel: met welke next steps versterken we onze marktpositie? En welke next steps zetten politiek en de markt met het Actieplan van 15% bio-areaal in gedachten?

Klik hier om je tickets te bestellen.