Aan de Bio-productverkiezing voor 2024 worden twee extra prijzen toegevoegd: Beste versproduct en Beste snackintroductie. "De top 3 en de publieksprijs zoals we gewend zijn houden we in stand. Daar komen nu twee extra prijzen bij. Op deze manier willen we meer bedrijven enthousiasmeren om hun innovaties in te dienen", aldus Natalie Oudenhoven.

De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de Biobeurs 2024. De nieuwe producten zullen ook onder de aandacht worden gebracht bij een grote groep inkopers (van met name reguliere supermarkten) en consumenten. "Meedoen aan deze verkiezing is dus zeker interessant voor bedrijven, of zij zich nu richten op schapruimte in de foodretail of de biologische speciaalzaken, deze verkiezing helpt jouw zichtbaarheid te vergroten bij de juiste doelgroep."

De keuzes voor de beste producten zal dit jaar gemaakt door het publiek én een vakjury. Een product is nieuw als het op de markt geïntroduceerd is na 1 januari 2023 of nog gelanceerd wordt in 2024 én nog niet eerder aan de Bio-productverkiezing heeft deelgenomen. Het kan hierbij gaan om een nieuw product, een nieuwe productpresentatie zoals een geheel vernieuwde verpakking of een nieuwe toepassing van een bestaand product.

Aanmelden kan tot en met 1 december aanstaande. Klik hier om aan te melden.