Het nieuwe zadenseizoen is feestelijk van start gegaan bij De Bolster, met een interessante vroegboekactie die alle klanten verwelkomt. Tot en met 15 december profiteert elke besteller van een aantrekkelijke korting op alle zakjes biologische zaden.

Wie tijdens de actieperiode een bestelling doet via de webshop van De Bolster, ontvangt 10% korting op zakjes. Geen gedoe met codes; de korting wordt direct verrekend. Alle verdere details en voorwaarden zijn te vinden op de website.

De Bolster gelooft in wederzijds respect, eerlijke prijzen en coöperatie in de keten. De vroegboekactie is hier een mooi voorbeeld van: klanten maken een goede start dankzij de tijdelijke korting en tegelijkertijd raakt de grote besteldrukte aan het begin van het seizoen enigszins gespreid. Op deze manier werken we samen aan een succesvolle overgang naar 100% biologische teelt.

De Bolster – biologische zaden voor een succesvolle teelt
De Bolster droomt van een wereld met toekomstbestendige landbouw. Daarom produceert het bedrijf 100% biologische zaden. Want biologisch is niet alleen gezond voor de makers, maar ook voor de eters en voor de planeet.

De Bolster wil lokale productie stimuleren door moestuinders en professionele telers te ondersteunen met een zorgvuldig geselecteerd pakket zaadvaste en hybride rassen die geschikt zijn voor de biologische teelt. Ook wil De Bolster bijdragen aan gezondheid en welzijn door particulieren te inspireren over biologische landbouw en hen aan te moedigen en te helpen zelf hun groenten, kruiden, bloemen en groenbemesters te verbouwen.

Voor meer informatie
De Bolster biologische zaden
Oude Oenerweg 13
8161 PL Epe
+31 (0)578 621 433
info@bolster.nl
www.bolster.nl