BioThee is gespecialiseerd in biologisch gecertificeerde losse thee en levert sinds 2007 aan steeds meer theeliefhebbers in binnen- en buitenland. Na een succesvolle verhuizing is BioThee verheugd aan te kondigen dat ze hun intrek hebben genomen in een nieuwe locatie in het centrum van Zutphen. De Overwelving 8, naast C&A, is nu de thuisbasis van BioThee, waar ze de ruimte delen met Burgerboerderij de Patrijs.

De samenwerking met Burgerboerderij de Patrijs biedt volgens de winkeleigenaren niet alleen een nieuwe en levendige omgeving, maar ook gelegenheid voor de klanten om te profiteren van lokaal geproduceerde, verse producten.

"Carla staat op maandag, woensdag en vrijdag tussen 11 en 3 uur klaar om vragen te beantwoorden en biedt tevens de mogelijkheid om onze thee te kopen of bestellingen op te halen. Een perfecte gelegenheid om kennis te maken met onze producten en de nieuwe locatie. Om onze nieuwe plek in te luiden ontvang je met de code ‘overwelving' t/m zondag 26 november 10% korting op je bestelling."

Voor meer informatie:
BioThee
Overwelving 8
7201 LT Zutphen
www.BioThee.nl