De Nieuwe Winkel opnieuw uitgeroepen tot beste groentenrestaurant ter wereld

Restaurant De Nieuwe Winkel uit Nijmegen is voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot beste groentenrestaurant van de wereld. Elk jaar maakt het team van We're Smart World een lijst met beste groentenrestaurants voor de We're Smart Awards. "Deze prestatie is een bewijs van de toewijding en eenheid van ons team en bevestigt opnieuw dat we standvastig het goede pad bewandelen", zo schrijft het restaurant op haar socials.


Foto: We're Smart Awards

Voor het tweede jaar op rij voert het restaurant van chef Emile van der Staak dus de Top 10 aan. Het Amsterdamse restaurant Flore van chef Bas van Kranen staat ook dit jaar op een mooie zesde plaats.
Flore uit Amsterdam staat op de 6e plaats. De Nederlandse Discovery Award gaat naar Basiliek uit Harderwijk (nieuw op 59). In totaal staan 16 Nederlandse groenterestaurants in de Top 100, zo meldt de organisatie.

Voor De Nieuwe Winkel, die vorig jaar ook werd uitgeroepen tot beste biologische restaurant, is het een mooie erkenning, zo stellen ze. "We claimen met trots onze titel als 's werelds beste groenterestaurant in We're Smart Green Guide 2023, waarmee we ons tweede achtereenvolgende jaar markeren op het hoogtepunt van de botanische gastronomie.

Hartelijk dank aan onze geweldige gasten voor hun niet aflatende steun. Een daverend applaus gaat uit naar al onze medewerkers, boeren, brouwers, wijnmakers en pioniers, die bijdragen aan onze eindeloze culinaire reis. Samen blijven we innoveren en genieten!"

Bekijk hier de volledige lijst met winnaars

Voor meer informatie:
De Nieuwe Winkel
Gebroeders van Limburgplein 7
6511 BW Nijmegen
024 – 322 50 93
info@denieuwewinkel.com
www.denieuwewinkel.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven