Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Organic Flavour Company neemt Teamasters over

Organic Flavour Company (OFC), producent van biologische thee, kruiden en specerijen, kondigt aan dat het op 13 september jl. een 100% belang heeft genomen in Teamasters. Deze strategische overname stelt OFC in staat om zijn productportfolio uit te breiden en synergie te realiseren op het gebied van inkoop en productie. Teamasters is actief in de productie van premium biologische thee in piramidezakjes en produceert hoofdzakelijk private label.

Het belangrijkste motief voor deze strategische overname is de synergie tussen de twee bedrijven. Deze is niet alleen van toepassing op het productaanbod, maar ook op inkoop en productie. Steven Kleinjan, oprichter en voormalig eigenaar van Teamasters, zal een belang in OFC nemen en levert in de functie van commercieel directeur zijn bijdrage aan de verdere groei.

"Door de samenvoeging kan een breed assortiment van thee, kruiden en specerijen in verschillende verpakkingsvormen ontwikkeld en geproduceerd worden. Daarmee zijn wij voor private label klanten een nog interessantere partner geworden", aldus Steven Kleinjan, commercieel directeur van Organic Flavour Company.

Peter van de Steeg, algemeen directeur Organic Flavour Company: "Steven versterkt als gepassioneerd theesommelier ons team, waardoor wij onze klanten nog beter kunnen helpen en adviseren bij de ontwikkeling van melanges en theeconcepten."

Voor meer informatie:
Organic Flavour Company
www.ofc.nl

Publicatiedatum: