Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Best of Both Worlds: Deense klassieker met Nederlandse twist

Gulpener Bierbrouwerij en de Deense Craft Bierbrouwerij Mikkeller kondigen de introductie aan van hun nieuwste brouwsel, "Best of Both Worlds." Dit exclusieve bier is voor het eerst onthuld tijdens het jaarlijkse Gulpener HopFest, een viering gewijd aan de oogst van de lokale hop van hopboer Roger Wouters.

Het Gulpener HopFest is een jaarlijks terugkerend event waar vrienden, familie, bierliefhebbers en relaties samenkomen om te genieten van overheerlijke bieren, de warme festivalsfeer, lokale culinaire lekkernijen, livemuziek en nog veel meer. Dit jaar staat het evenement in het teken van de exclusieve onthulling van "Best of Both Worlds," een heel bijzonder bier dat voortkomt uit de unieke samenwerking tussen Gulpener en Mikkeller.

Beste van twee werelden
Mikkeller oprichter Mikkel Bjergsø deelt zijn enthousiasme over deze buitengewone samenwerking: "Ik ben erg blij met deze samenwerking met onze vrienden van Gulpener. Het was leuk en uitdagend om een 'Deense stijlklassieker' met een Nederlandse twist te kunnen brouwen. En trouwens - het bier is geweldig geworden!" Brouwmeester van Gulpener, Bas Jacob, voegt eraan toe: "Dit bier is het resultaat van het beste van twee werelden: onze passie voor traditioneel vakmanschap en lokale ingrediënten en Mikkeller's grensverleggende creativiteit."

"Best of Both Worlds" belooft een smaakvolle ervaring te bieden met zijn zachte zoetheid en romige body. Bovendien is dit bier biologisch, waardoor het niet alleen lekker is, maar ook goed voor de planeet. Het bier is tijdelijk verkrijgbaar in supermarkt en (vanaf week 40) horeca.

Voor meer informatie:
Gulpener
Rijksweg 16
6271 AE Gulpen
043 4507575
[email protected]
www.gulpener.nl

Mikkeller APS
[email protected]
www.mikkeller.dk

Publicatiedatum: