Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe masterclass biologisch van de HAS en Yuverta start eind oktober

Denk je aan omschakeling naar biologisch met jouw bedrijf? Of ben je nieuwsgierig naar welke goede punten uit de biologische landbouw je kan toepassen in je gangbare landbouwbedrijf? Dan ben je van harte welkom bij de gratis masterclass Biologische landbouw.

De masterclass bestaat uit 4 dagdelen en is vanaf eind oktober bij HAS green academy in Den Bosch te volgen en vanaf eind januari bij Yuverta In Boxtel. Naast theorie is er veel ruimte voor interactie (discussie/netwerken en ervaringen uitwisselen) en het delen van best practices van agrarisch ondernemers die bezig zijn met de omschakeling of al omgeschakeld zijn.

Voor wie?
De masterclass is bedoeld voor zowel studenten geïnteresseerd in biologische landbouw als ondernemers met een akkerbouw-, melkvee- en/of intensief veeteeltbedrijf. Daarnaast zijn docenten die zich meer willen verdiepen in de biologische landbouw ook van harte welkom.

Deze masterclass is een samenwerking van HAS green academy met Yuverta en Curio en wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Noord-Brabant.

Publicatiedatum: