Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gezin uit Michigan vindt kikker in zakje biologische spinazie

De verbazing van Amber Worrick was groot toen ze een zakje biologische spinazie opende, dat ze net had gekocht in een supermarkt in Michigan, en er zowaar een levende kikker op het toneel verscheen.

"Mijn dochter schreeuwde, ze had zoiets van 'Dit kan niet waar zijn, het is een kikker'... Gelukkig zagen we het meteen", vertelde Worrick aan WJBK-TV.

Eenmaal bekomen van de schrik, gingen beiden op zoek naar welk soort amfibie het precies was en ontdekten ze dat het een Pacifische boomkikker was, afkomstig uit Californië, die zich gemakkelijk camoufleert met het groen van de spinazie.

Worrick zei dat ze het zakje biologische spinazie van Earthbound Farms had gekocht bij de Meijer-supermarkt in Southfield. Aanvankelijk merkte ze niets ongewoons op. Het moederbedrijf van Earthbound Farms, Taylor Farms, stuurde een mededeling om zich te verontschuldigen voor de situatie.

"Op de verpakking staat dat de spinazie 3 keer is gewassen. Ik denk niet dat dat het geval was, anders hadden ze de kikker wel ontdekt", zei Worrick.

Bron: eldiariony.com

Publicatiedatum: