Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe beursdirecteur voor BIOFACH

Steffen Waris neemt per juli 2023 het stokje over als evenementdirecteur van BIOFACH, waarmee hij het team versterkt dat wordt geleid door Danila Brunner. Brunner blijft eindverantwoordelijk voor de gecombineerde BIOFACH en VIVANESS beurs.

Danila Brunner en Steffen Waris

Steffen Waris heeft ruime ervaring in het beheer van beurzen en evenementen. "Met Steffen Waris hebben we een ervaren beursexpert in huis gehaald," legt Brunner uit. "Ik kijk ernaar uit om met hem en ons hele team samen te werken terwijl we BIOFACH en VIVANESS succesvol blijven ontwikkelen en inspirerende ervaringen voor onze klanten creƫren."

Waris heeft bewust gekozen voor BIOFACH en de biologische voedingssector. Het sluit niet alleen aan bij zijn persoonlijke waarden en verwachtingen; het sluit ook aan bij zijn professionele doelstellingen. "BIOFACH biedt een ongelooflijk fascinerende omgeving. Het segment wordt geconfronteerd met een aantal uitdagingen als gevolg van zowel marktwerking als politieke beslissingen, en er is veel beweging binnen het segment. Het is een eer om deel uit te maken van zo'n spannende en dynamische sector!"

Voor meer informatie: www.biofach.de

Publicatiedatum: