Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Ideaal voor cross-selling"

Nu verkrijgbaar: Pad Thai-noedels en Vietnamese vermicellinoedels

Tholen - TerraSana introduceert nieuwe Aziatische noedels, namelijk Pad Thai-noedels en Vietnamese vermicellinoedels. "Dit zijn hoogstwaarschijnlijk producten met hoge rotatie, zoals dat ook geldt voor onze andere glutenvrije noedels. En we verwachten dat ze gaan zorgen voor cross-selling in de winkels, wat het tot zeer interessante producten voor de winkeliers maakt. Daar komt bij dat dit soort producten natuurlijk goed aansluiten bij de wereldkeuken-trend en de trend rond de Aziatische keuken", vertelt Ingrid Duifhuizen namens TerraSana.

Pad Thai-noedels met boemboe, ketjap manis, kokosbloesemsuiker en crispy onions.

De Pad Thai-noedels en bruine rijstvermicelli (de Vietnamese noedels) zie je veel terug in de traditionele Thaise en Vietnamese keuken. "De noedels lenen zich goed als basisingrediƫnt in uiteenlopende gerechten. Daarnaast zijn ze snel en eenvoudig te bereiden."

Zoals de naam al doet vermoeden, worden de Pad Thai-noedels traditioneel gebruikt in het gelijknamige streetfoodgerecht uit de Thaise keuken. "De noedels zijn ongeveer 4 millimeter breed, waardoor ze ideaal zijn voor stevige gerechten. Ideaal voor cross-selling met Thaise currypasta's en groenten en kruiden die vaak in de Thaise keuken worden gegeten." De Pad Thai-noedels worden gemaakt van biologisch bruine rijstmeel, ze bevatten geen toegevoegd zout, zijn gluten- en tarwevrij. Ze zijn instant, dus hoeven niet gekookt te worden, maar kunnen last-minute toegevoegd worden aan de wok of pan.

De Vietnamese vermicellinoedels zijn juist erg dun en worden ook gemaakt van slechts twee ingrediƫnten: biologisch bruine rijstmeel en water. Ingrid: "Deze noedels zijn van hoge kwaliteit en tegelijkertijd erg voedzaam, wat dit tot een topproduct maakt voor de bewuste consument." De vermicellinoedels zijn klaar in 5 minuten, bevatten geen toegevoegd zout en ook deze noedels zijn zowel gluten- als tarwevrij.

Voor meer informatie:
Ingrid Duifhuizen
TerraSana
Waaier 10-12
2451 VV Leimuiden
0172 503333
[email protected]
www.terrasana.nl