Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Matt Seeley van het Organic Produce Network

"Dit wordt de grootste Organic Produce Summit tot nu toe"

Over drie weken vindt midden juli de jaarlijkse Organic Produce Summit (OPS) plaats in Monterey, Californië. Hopelijk is tegen die tijd de zon volop van de partij. Tot nu toe is het relatief koud geweest in Monterey met slechts één dag in juni met een temperatuur boven de 21°C. Er wordt echter verwacht dat daar verandering in komt, want de zon zou deze week tevoorschijn moeten komen en de opwinding over het evenement neemt toe.

"Het wordt de grootste Organic Produce Summit tot nu toe," zegt Matt Seeley van het Organic Produce Network. Met 170 telers en verzenders die hun biologische producten laten zien, is de beursvloer uitverkocht. Er is zelfs een uitgebreide wachtlijst. Daarnaast zullen meer dan 300 fysieke retailers aanwezig zijn, evenals vele andere kopers. In totaal worden er meer dan 1.600 bezoekers verwacht in het Monterey Conference Center.

Hoe heeft het evenement jaar na jaar kunnen groeien? "Ik denk dat een van de redenen de kwaliteit van het evenement is," zegt Seeley. "We zijn in staat geweest om leiders en belangrijke besluitvormers samen te brengen in één ruimte in de bakermat van de biologische productie. We zitten in de achtertuin van verschillende grote biologische telers." Dit biedt leden van de productie-industrie de kans om te zien wat er gebeurt vanuit een productiestandpunt. "Het is een intieme en energieke bijeenkomst van mensen die actief betrokken zijn bij biologische versproducten." Seeley denkt dat het succes ook te danken is aan de steun van de gemeenschap. "Exposanten en bezoekers hebben ons ongelooflijk goed ondersteund," merkte hij op.

Programma
Het programma begint met Retailer en Buyer Field Tours op woensdag 12 juli. Net als de beurs zijn de rondleidingen bij Earthbound Farm, Driscoll's en Braga Fresh uitverkocht. Diezelfde avond wordt er een openingsreceptie gehouden. Donderdag 13 juli begint met de educatieve sessies. Een daarvan is een speciale, twee uur durende sessie met atleten van wereldklasse die zijn overgestapt van een op vlees gebaseerd dieet naar een plantaardig dieet. De Powered by Plants sessie wordt gehouden in het naastgelegen Monterey Marriott hotel omdat het Monterey Conference Center de groei van OPS niet kan bijhouden. "Omdat OPS is gegroeid, moeten we het gebruik van de faciliteiten uitbreiden," zei Seeley. De vakbeurs is het laatste onderdeel van het evenement en wordt op donderdagmiddag gehouden.

Educatieve sessie tijdens OPS 2022

Retailers bezoeken de stand van Nature Fresh Farms.

Als je deel wilt uitmaken van een 48 uur durend programma boordevol informatie, educatie en netwerkmogelijkheden, is het nog niet te laat om te registreren. Klik hier.

Voor meer informatie:
Matt Seeley
Organic Produce Network
Tel: +1 831 884 5092
[email protected]
www.organicproducesummit.com

Publicatiedatum: