Nieuwe keukentextielsets van bio-katoen

Vanaf heden heeft Bo Weevil, de groothandel in biologisch katoen, sets van keukentextiel aan haar assortiment toegevoegd. Na vraag van klanten heeft Bo Weevil sets gemaakt die direct gereed zijn om te verkopen in de winkel. De sets bestaan uit theedoeken en handdoeken in de natuurlijke kleur van katoen, ongebleekt en zonder verfstoffen. De natural look past in elke keuken. Uiteraard zijn de theedoeken en keukenhanddoeken van 100% biologisch katoen en GOTS-gecertificeerd.

De theedoek heeft royale afmetingen, 60 x 60 centimeter. De doek is gemaakt van 150 grams poplin en is goed vochtabsorberend. Door het formaat leent de theedoek zich goed voor intensief gebruik, zoals in de horeca. Maar ze zijn ook handig tijden het broodbakken of om groente in te winkelen in de ijskast.

De keukenhanddoek kenmerkt zich door het grote vochtabsorberend vermogen en voelt super zacht aan, ook na veelvuldig gebruik. De afmetingen van de keukenhanddoek zijn 50 x 50 centimeter en gemaakt van 450 grams badstof. Er zijn verschillende sets verkrijgbaar.

Voor meer informatie:
Iris Komen
Bo Weevil
De Liesbosch 8D
3439 LC Nieuwegein
030 2881521
info@boweevil.nl
www.boweevil.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven