Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Belangrijke veiligheidswaarschuwing: mogelijk glassplinters in Pesto Rosso van TerraSana

TerraSana heeft vandaag aangekondigd dat het een dringende recall in gang heeft gezet vanwege een potentieel veiligheidsrisico. Na een grondig onderzoek is vastgesteld dat bepaalde producten mogelijk kleine glasdeeltjes bevatten, waardoor er een potentieel gevaar bestaat voor consumenten.

"De veiligheid en tevredenheid van onze klanten staan altijd centraal in ons bedrijf. Daarom hebben we onmiddellijk actie ondernomen zodra we op de hoogte waren van dit probleem. Door samen te werken met de relevante autoriteiten en direct transparant te zijn over deze recall, zijn alle betrokken partijen direct geïnformeerd", zo lichten ze vanuit TerraSana toe.

De recall heeft betrekking op het volgende product:

Pesto Rosso met THT 04-11-2024

Dit product was onder andere te koop bij Ekoplaza, Crisp, Gimsel en andere biologische supermarkten, reformzaken en online webshops.

"Als u een van de bovengenoemde producten in uw bezit heeft, verzoeken wij u dringend deze niet te consumeren en onmiddellijk contact op te nemen met de winkel waar u het product heeft gekocht. Zij zullen een cash refund of vervangend product voor je regelen."

TerraSana benadrukt dat deze recall alleen van toepassing is op dit specifieke product met deze specifieke houdbaarheidsdatum. Andere producten van TerraSana zijn niet betrokken bij deze recall en kunnen veilig worden geconsumeerd.

"We nemen deze situatie heel serieus, want de veiligheid en het vertrouwen van de consument staan bij ons voorop. We vinden het erg vervelend voor alle klanten die hier ongemak van ervaren. De leverancier heeft direct preventieve maatregelen getroffen om dit soort situaties in de toekomst voor te zijn."

Voor meer informatie:
TerraSana
Waaier 10
2451 VV Leimuiden
0172 503333
[email protected]
www.terrasana.nl

Publicatiedatum: