Lijnzaadcrackers: hoog in eiwitten en laag in koolhydraten

Tholen - De lijnzaadcrackers van Bonvita zijn volledig graanvrij. "Dit is een duidelijk pluspunt. Onze bakker voegt alleen nog enkele kruiden toe. Het gaat om voedzame crackers op basis van zaden, hoog in eiwitten en laag in koolhydraten", vertelt Bert van der Veen namens het in Tiel gevestigde Bonvita.

Bert geeft aan dat de lijnzaadcrackers traditioneel op lage temperatuur gebakken worden, zodat ze de oorspronkelijke structuur behouden. "Deze crackers passen in elke levensstijl: koolhydraatarm, Paleo, keto, glutenvrij, veganistisch, raw en nog veel meer. Het zijn zeer smakelijke crackers en perfect voor het ontbijt, de lunch of als tussendoortje."

De verpakking heeft een inhoud van 100 gram. De lijnzaadcrackers worden gemaakt met de volgende biologische ingrediënten: lijnzaad (21%), zonnebloempitten (15%), sesamzaad (10%), pompoenputten (5%), maanzaad (5%), zout (niet biologisch), chilipeper, basilicum, oregano en kardemonzaad (0,2%). De crackers kunnen sporen van noten, pinda's, soja, sesam, lupine en melkproducten bevatten.

Verkrijgbaarheid
De lijnzaadcrackers zijn verkrijgbaar via Colruyt België en rechtstreeks bij Bonvita te koop via het winkeliersgedeelte van de webshop. "Deze 'trade only' website hebben we speciaal voor de winkelier ontworpen. Hiermee willen we hen de mogelijkheid geven om producten van ons af te nemen die de groothandel niet verkoopt."

Voor meer informatie:
Bert van der Veen
Bonvita
Newtonstraat 7
4004 KD Tiel
0344 639300
b.vanderveen@bonvita.com
www.bonvita.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven