Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Amandelpasta en gemengde notenpasta in grote 'jubileumpotten'

Tholen - Ter ere van het 45-jarig jubileum introduceert Horizon Natuurvoeding een grootverpakking van de biologische amandelpasta en gemengde notenpasta. "Dit zijn belangrijke producten voor Horizon en daarom verdienen ze het om op deze manier eens extra in de schijnwerpers te komen. Op het etiket staat ook een verwijzing naar ons jubileum", vertelt Klaas Hoving.

Hij geeft aan dat ze bij Horizon in overleg met de trouwe klanten tot de conclusie kwamen dat in het grotere potformaat nog kansen liggen. "We hebben natuurlijk tahin en pindakaas in grootverpakking en eigenlijk is het vreemd dat we de amandelpasta en gemengde notenpasta, die heel belangrijk zijn voor ons, nog niet in dit formaat hebben. Daarom zijn we hiermee aan de slag gegaan. Deze grote potten zijn inmiddels door onze trouwe verdelers opgenomen en zijn daar te bestellen."

Herkomst
Ook voor deze noten werkt Horizon al vele jaren samen met vaste leveranciers. "Horizon staat voor vertrouwen. De amandelen die we voor onze amandelpasta gebruiken kopen we al ruim 30 jaar in bij de Spaanse boerencoƶperatie Almendrera del Sur uit Andalusiƫ. De biologische hazelnoten worden al decennialang van de Turkse leverancier Aysan afgenomen. Horizon heeft zelfs een rol gespeeld in de omschakeling van conventionele hazelnootboeren naar biologisch. We zijn heel trots op deze samenwerkingen. In al die jaren hebben we een hele stabiele trouwe relatie opgebouwd en dat betaalt zich uit in een goed product."

Win-win
Klaas vertelt dat ook de consumenten op hun beurt profiteren van deze stap. "Om het allemaal samen te laten komen willen we de eindgebruiker die deze pasta's graag eet hiermee ook een subtiel prijsvoordeel aanbieden. Een cadeautje eigenlijk dus in dit jubileumjaar. Zo vieren we samen 45 jaar Horizon."

Voor meer informatie:
Klaas Hoving
Horizon Natuurvoeding
Lage Dijk-Noord 20-A
3401 VA IJsselstein
030 6887730
[email protected]
www.horizonnatuurvoeding.nl