Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Koen Regout nieuwe CEO van Brandt & Levie

Koen Regout is in mei aangetreden als de nieuwe CEO van de missiegedreven worstmakerij Brandt & Levie. Samen met de huidige eigenaren wil hij van Brandt & Levie hét verantwoorde worstenmerk van Europa maken. Koen was voorheen managing director bij Koninklijke Verkade en werkte onder andere voor Artsen Zonder Grenzen. De huidige directeur en oprichter Geert van Wersch draagt  de leiding over, zowel hij als medeoprichters Samuel Levie en Jiri Brandt blijven nauw betrokken.


Links: Koen Regout, rechts: Samuel Levie, Koen Regout, Geert van Wersch

Brandt & Levie is in 2011 opgericht met als doel mensen te inspireren beter vlees te eten. In de eigen Amsterdamse worstmakerij wordt de lekkerste worst gemaakt van uitsluitend vlees van boerderijen met oog voor dier en milieu. De worsten van Brandt & Levie zijn inmiddels een begrip en verkrijgbaar bij talloze restaurants en speciaalzaken door heel Nederland en inmiddels ook in Duitsland, België en Oostenrijk.

1 miljoen groeikapitaal opgehaald
Begin dit jaar haalde Brandt & Levie 1 miljoen euro groeikapitaal op met een sharefunding-campagne. Doel is daarmee meer mensen aan te sporen te kiezen voor verantwoord vlees, door uitbreiding van (internationale) distributie en ontwikkeling van de allerlekkerste plantaardige worst. Koen: "Ik ben onder de indruk van wat de mannen met hun team hebben neergezet en kijk er naar uit de missie van Brandt & Levie samen nog verder uit te dragen."

Samuel Levie, Jiri Brandt en Geert van Wersch blijven zowel strategisch als operationeel betrokken. Samuel: "Vanaf dag één reflecteren wij als vleesbedrijf op onze rol in het voedselsysteem, iets wat in de sector helaas niet vanzelfsprekend is. We vinden het fantastisch dat Koen met ons de impact nog groter en positiever gaat maken. Koen heeft met zijn commerciële achtergrond en brede bedrijfskundige ervaring de nodige kennis in huis om Brandt & Levie door deze volgende fase van groei te begeleiden."

Voor meer informatie:
Brandt & Levie
Archangelkade 9
1013 BE Amsterdam
088 0442100
[email protected] 
www.brandtenlevie.nl 

Publicatiedatum: