Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Voets Specialiteiten meldt overname activiteiten Foodelicious

Voets Specialiteiten is de nieuwe eigenaar van Foodelicious. Dit meldt het team van het in Schijndel gevestigde bedrijf in een blog: "Op 11‭ april 2023‭ ‬is door‮ ‬de rechtbank in Rotterdam het faillissement van‮ ‬Foodelicious Store BV en Foodelicious Wholesale BV uitgesproken‭. Wij van Voets‮ ‬Specialiteiten‮ ‬hebben direct aan de curator kenbaar gemaakt dat wij geïnteresseerd zijn om de activiteiten van Foodelicious voort te zetten‭. ‬Na een aantal intensieve weken van analyses en gesprekken‮ ‬kregen‮ ‬wij vandaag het bericht dat wij daadwerkelijk de nieuwe eigenaar zijn geworden van het merk Foodelicious en alle overige relevante activa‭. ‬We zijn erg verheugd dat‭ ‬wij‮ ‬met alle mooie producten die Foodelicious‮ ‬voert een‮ ‬waardevolle aanvulling van ons assortiment hebben kunnen‮ ‬realiseren‭.‬"

Naar verwachting zal vanaf‮ ‬komende week al‮ ‬een gedeelte van het assortiment beschikbaar zijn‭. ‬Het is de bedoeling‮ ‬deze producten aan te bieden via de bekende website‭ ‬www.voetsspecialiteiten.nl‭. ‬Ook facturering zal via Voets‮ ‬Specialiteiten plaatsvinden. "Het uitleveren van de producten kan iets langer duren dan u van ons gewend bent, maar daarover zullen onze collega's van de binnendienst u dan informeren‭.‬"

"De overname was in die zin bijzonder dat Foodelicious zich niet alleen op de B2B markt richt maar ook op de B2C.‬‮ ‬De toekomst van‭ ‬het B2C gedeelte vergt nog wat nader intern onderzoek‭. ‬Mocht u nog vragen hebben‮ ‬aarzel dan‮ ‬niet om contact met ons‮ ‬op‮ ‬te nemen‭."

Klik hier om naar de Foodelicious Store te gaan. 

Voor meer informatie:
‭Voets Specialiteiten
Heidebloemstraat 6
5482 ZA Schijndel
073 5496881
[email protected] 
www.voetsspecialiteiten.nl 

Publicatiedatum: