Voets Specialiteiten meldt overname activiteiten Foodelicious

Voets Specialiteiten is de nieuwe eigenaar van Foodelicious. Dit meldt het team van het in Schijndel gevestigde bedrijf in een blog: "Op 11‭ april 2023‭ ‬is door‮ ‬de rechtbank in Rotterdam het faillissement van‮ ‬Foodelicious Store BV en Foodelicious Wholesale BV uitgesproken‭. Wij van Voets‮ ‬Specialiteiten‮ ‬hebben direct aan de curator kenbaar gemaakt dat wij geïnteresseerd zijn om de activiteiten van Foodelicious voort te zetten‭. ‬Na een aantal intensieve weken van analyses en gesprekken‮ ‬kregen‮ ‬wij vandaag het bericht dat wij daadwerkelijk de nieuwe eigenaar zijn geworden van het merk Foodelicious en alle overige relevante activa‭. ‬We zijn erg verheugd dat‭ ‬wij‮ ‬met alle mooie producten die Foodelicious‮ ‬voert een‮ ‬waardevolle aanvulling van ons assortiment hebben kunnen‮ ‬realiseren‭.‬"

Naar verwachting zal vanaf‮ ‬komende week al‮ ‬een gedeelte van het assortiment beschikbaar zijn‭. ‬Het is de bedoeling‮ ‬deze producten aan te bieden via de bekende website‭ ‬www.voetsspecialiteiten.nl‭. ‬Ook facturering zal via Voets‮ ‬Specialiteiten plaatsvinden. "Het uitleveren van de producten kan iets langer duren dan u van ons gewend bent, maar daarover zullen onze collega's van de binnendienst u dan informeren‭.‬"

"De overname was in die zin bijzonder dat Foodelicious zich niet alleen op de B2B markt richt maar ook op de B2C.‬‮ ‬De toekomst van‭ ‬het B2C gedeelte vergt nog wat nader intern onderzoek‭. ‬Mocht u nog vragen hebben‮ ‬aarzel dan‮ ‬niet om contact met ons‮ ‬op‮ ‬te nemen‭."

Klik hier om naar de Foodelicious Store te gaan. 

Voor meer informatie:
‭Voets Specialiteiten
Heidebloemstraat 6
5482 ZA Schijndel
073 5496881
info@voetsspecialiteiten.nl 
www.voetsspecialiteiten.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.