Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw 'No Sugars'-duo

Rude Health introduceert nieuwe 'No Sugars' zuivelvrije biologische dranken. Het gaat om de No Sugars Organic Oat en de No Sugars Organic Almond. Deze zijn deze week bij Ekoplaza gelanceerd en de Oat-variant is binnenkort bij Crisp verkrijgbaar.

Beide drankjes bevatten volgens Rude Health geen natuurlijk voorkomende suikers en zijn ontwikkeld als antwoord op een consistente vraag naar schone en natuurlijke ingrediënten, gecombineerd met een groeiende wens van de consument om suiker te verminderen of te vermijden.

No Sugars Oat is ontstaan door het productieproces zo aan te passen dat de haver geen suiker afgeeft. In plaats daarvan krijg je de haversmaak waar je van houdt, gemaakt met slechts 4 natuurlijke ingrediënten, waaronder 10% glutenvrije haver.

No Sugars Almond profiteert van de natuurlijke zoetheid van amandelen, waardoor er geen suiker aan toegevoegd hoeft te worden. Het is een mix van slechts 3 ingrediënten: biologische Italiaanse amandelen met bronwater en een beetje johannesbroodpitmeel om het smeuïg te houden.

Beide dranken zijn verpakt in de 100% recyclebare dozen van Rude Health, gemaakt van 88% hernieuwbare materialen.

Bertel Haugen, hoofd innovatie bij Rude Health: "We weten dat mensen op zoek zijn naar eenvoudige manieren om suiker uit hun dieet te schrappen. Dus dat hebben we gedaan, door vast te houden aan onze principes van geweldige, natuurlijke, biologische ingrediënten."

Voor meer informatie:
Karlijn Audenaerde
Rude Health Netherlands
[email protected] 
www.rudehealthnl.com 

Publicatiedatum: