Nieuw 'No Sugars'-duo

Rude Health introduceert nieuwe 'No Sugars' zuivelvrije biologische dranken. Het gaat om de No Sugars Organic Oat en de No Sugars Organic Almond. Deze zijn deze week bij Ekoplaza gelanceerd en de Oat-variant is binnenkort bij Crisp verkrijgbaar.

Beide drankjes bevatten volgens Rude Health geen natuurlijk voorkomende suikers en zijn ontwikkeld als antwoord op een consistente vraag naar schone en natuurlijke ingrediënten, gecombineerd met een groeiende wens van de consument om suiker te verminderen of te vermijden.

No Sugars Oat is ontstaan door het productieproces zo aan te passen dat de haver geen suiker afgeeft. In plaats daarvan krijg je de haversmaak waar je van houdt, gemaakt met slechts 4 natuurlijke ingrediënten, waaronder 10% glutenvrije haver.

No Sugars Almond profiteert van de natuurlijke zoetheid van amandelen, waardoor er geen suiker aan toegevoegd hoeft te worden. Het is een mix van slechts 3 ingrediënten: biologische Italiaanse amandelen met bronwater en een beetje johannesbroodpitmeel om het smeuïg te houden.

Beide dranken zijn verpakt in de 100% recyclebare dozen van Rude Health, gemaakt van 88% hernieuwbare materialen.

Bertel Haugen, hoofd innovatie bij Rude Health: "We weten dat mensen op zoek zijn naar eenvoudige manieren om suiker uit hun dieet te schrappen. Dus dat hebben we gedaan, door vast te houden aan onze principes van geweldige, natuurlijke, biologische ingrediënten."

Voor meer informatie:
Karlijn Audenaerde
Rude Health Netherlands
hello@rudehealth.com 
www.rudehealthnl.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.