Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Holland & Barrett snelste stijger in de retailbranche

Tijdens het RetailTrends-event ‘Fans Love Brands’ in Amsterdam werd bekend gemaakt wie zich overall het sterkste retailmerk van Nederland mag noemen. Ook werden de winnaars van de verschillende subcategorieën bekend gemaakt. Holland & Barrett ging ervandoor met de titel ‘snelste stijger’.

Het jaarlijkse Retail Merkenonderzoek brengt sinds 2015 de kracht en reputatie in kaart van de 100 grootste retailmerken van Nederland. Elk merk wordt onderzocht op veertig factoren binnen de thema’s merkpersoonlijkheid, merkprestatie en groeiverwachting.

De gezondheidswinkelketen stijgt van plek 61 naar 46 en is hiermee het snelst in merkkracht toegenomen. Het concept is hiermee net zo sterk als het vroegere De Tuinen. Holland & Barrett heeft de afgelopen zeven jaar hard gewerkt aan deze rebranding. Om deze groeispurt vast te houden, wordt er gefocust op vernieuwing. Zo werd afgelopen jaar de nieuwe merkbelofte en campagne ‘Leef met de kracht van de natuur’ gelanceerd. Ook speelt Holland & Barrett verder in op het inzicht wat klanten willen in hun eigen gezondheid door consults en afnamekits voor zelftesten aan te bieden.

Bron: retailtrends.nl

Publicatiedatum: