Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Veel waardering voor het feit dat we focussen op duurzame bedrijfskleding"

Goodfuture klaar voor de toekomst op nieuwe locatie in Alblasserdam

Tholen - Goodfuture is gisteren verhuisd naar het nieuwe pand aan de Kelvinring in Alblasserdam. "We zitten nu op een mooie en ruime zichtlocatie aan de A15. Alle gevelreclames zitten er sinds gisteren ook op. Naast voldoende kantoor- en productieruimte hebben we hier ook de beschikking over een prachtige showroom", vertelt Remco Dupuis, directeur van het bedrijf dat gespecialiseerd is in 'fair workwear', oftewel duurzame en circulaire bedrijfskleding.

Remco geeft aan dat ze hartstikke trots zijn. "Het was ook echt nodig. We liepen echt vast qua vierkante meters in Hardinxveld-Giessendam. Nu zijn we klaar voor de toekomst. We zijn heel trots op wat we doen en krijgen veel waardering voor het feit dat we het anders aanpakken en focussen op duurzaamheid. Daardoor kunnen we als bedrijf groeien en de markt voor bedrijfskleding duurzaam veranderen. Dat is heel gaaf om te zien."

Goodfuture ziet de vraag naar bio-katoen nog altijd stijgen. "Als het om katoen gaat kunnen we bijna al onze kleding met biologisch katoen invullen. We gebruiken altijd ofwel bio-katoen of gerecycled katoen. En de polyester die we gebruiken is altijd gerecycled polyester. Dat zien we echt toenemen. We zijn blij met het wekelijks toenemende aantal relaties. Dat betekent iedere keer weer dat een bedrijf van niet-duurzaam naar duurzaam gaat. Dat geeft heel veel voldoening en is erg gaaf om te zien."

Afgelopen vrijdag was de verhuisdag, Goodfuture was deze dag gesloten. En vandaag is dus de eerste werkdag op het nieuwe adres. "Gisteren was echt een topdag. En dit is natuurlijk de eerste werkdag waarbij iedereen zijn eigen plekje gaat vinden in het nieuwe pand en de rituelen ontstaan."

Op LinkedIn blikte Remco vanmorgen terug op de bijzondere dag. Hij spreekt over een bijzondere en soms emotionele dag. "Met onder andere de symbolische opening samen met mijn 86-jarige vader, in aanwezigheid van collega's, familie en overige belangstellenden. Onze missie om heel Nederland in duurzame bedrijfskleding te zien werken, is nog lang niet voltooid."

Hij maakt ook van de gelegenheid gebruik om wat mensen te bedanken: "Mijn dank gaat in de eerste plaats uit naar het ongelofelijk enthousiaste en gemotiveerde team van Goodfuture dat deze stap mogelijk heeft gemaakt. Maar ook naar al onze relaties die er de afgelopen jaren voor kozen om hun bedrijfskleding duurzaam bij Goodfuture te gaan inkopen. En uiteraard bedank ik de producenten van onze duurzame en circulaire bedrijfskleding. Door jullie duurzame keuzes groeit het aanbod nog dagelijks en zijn we samen echt de markt voor bedrijfskleding duurzaam aan het veranderen!"

Voor meer informatie:
Remco Dupuis
Goodfuture
Kelvinring 56cd
2952 BG Alblasserdam
0850 477930
[email protected] 
www.goodfuture.nl