Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Ons ei, het ei van dichtbij' nu ook per 6 verkrijgbaar

Nieuwe biologisch afbreekbare verpakkingen voor bio-eieren uit de regio

'Ons ei, het ei van dichtbij' is een korte keteninitiatief waarbij de biologische eieren van eigen kippen regionaal worden afgezet. Deze afzet verloopt voorspoedig en de klantenkring groeit. "Vanuit de markt werd herhaaldelijk gevraagd naar verpakkingen van 6 eieren. Vooral oudere klanten, studenten en alleenstaande klanten vroegen ernaar. Deze verpakking werd nog niet gevoerd in ons assortiment. Inmiddels zijn wij een samenwerking aangegaan met Cnudde om ons assortiment verpakkingen volledig te herzien. Dit heeft geresulteerd in een complete lijn biologisch afbreekbare verpakkingen", vertelt Willem van Mourik.

Naast de verpakking 10 witte biologische en 10 bruine biologische eieren zijn de verpakkingen 6 witte biologische eieren en 6 bruine biologische eieren nieuw in het assortiment. "De verpakkingen van 6 eieren worden inmiddels al goed verkocht in de diverse verkooppunten."

Ons ei, het ei van dichtbij eindigde afgelopen januari op de tweede plaats in de verkiezing van Biologisch product van het jaar 2023. "De jury sprak haar waardering uit voor het innovatieve karakter van het korte keteninitiatief en zag potentie in een mogelijke samenwerking met andere biologische legpluimveehouders."

Voor meer informatie:
Ons Ei
[email protected] 
www.onsei.nl 

Publicatiedatum: