Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Evenementenoverzicht voor bio-sector in Spanje

De biologische sector heeft de komende maanden enkele belangrijke afspraken in Spanje:

BioCultura Barcelona, van 4 tot en met 7 mei
Op 4, 5, 6 en 7 mei vindt de 29e editie van de Beurs voor Biologische Producten en Verantwoorde Consumptie plaats in het Palau Sant Jordi in Barcelona. 

Onder het motto "Open je ogen voor bio" brengt BioCultura Barcelona hulde aan merken, bedrijven en kleine telers die inzetten op bio en lokale productie. Het programma is doorlopend van 10.00 uur tot 20.00 uur en omvat zo’n 250 face-to-face activiteiten, lezingen, workshops, presentaties en concerten voor alle doelgroepen.

Er zullen zo'n 300 exposanten aanwezig zijn en de organisatie hoopt de 45.000 bezoekers van de vorige editie te overtreffen.

Bioterra, van 2 tot en met 4 juni
De beurs voor biologische producten, bioconstructie, hernieuwbare energie en verantwoorde consumptie in Baskenland viert zijn twintigste editie op 2, 3 en 4 juni in het beursgebouw Ficoba (Irún, Guipúzcoa). 

Een groot aantal bedrijven zal er exposeren en bezoekers die de duurzaamheid van de planeet hoog in het vaandel dragen zullen er tal van activiteiten en conferenties kunnen bijwonen. Op dit moment hebben al 80 bedrijven hun deelname bevestigd.

Organic Food Iberia & Eco Living Iberia, 7 en 8 juni
Op 7 en 8 juni biedt het beursterrein van Ifema Madrid onderdak aan het grootste evenement voor de bio-sector op het Iberisch schiereiland met de vierde editie van de Organic Food & Eco Living Iberia.

Twee dagen lang zullen merken, bedrijven en telers er aan internationale inkopers de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van biologische voeding en dranken, duurzaamheid, gezondheid en natuurlijk welzijn presenteren.

Een van de belangrijkste nieuwigheden op de beurs is Organic Fresh Iberia, een sectie gewijd aan groenten en fruit, ter aanvulling van de gebruikelijke thematische gebieden Organic Food Iberia, Eco Living Iberia en Organic Wine Iberia.

Ook nieuw zijn de Eco & Organic Retail Awards, waarmee het belang van een geweldige koop- en verkoopervaring in de winkel in de verf wordt gezet.

B2B-bijeenkomsten zijn mogelijk via het Live Connect-platform van Ifema Madrid, met de steun van de bio-sector en Icex, het Spaanse agentschap voor buitenlandse handel.

Bron: efeverde.com

Publicatiedatum: