Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Organic Produce Summit

Sessie: "Hoe succesvolle atleten hun eetgewoontes veranderen"

Powered by Plants: How World-Class Athletes Are Changing the Way We Eat is een twee uur durende educatieve sessie tijdens de Organic Produce Summit 2023 die gaat bekijken hoe atleten zijn overgestapt op plantaardige voeding, en de positieve voordelen die ze daarvan hebben gehad.

De sessie wordt voorgezeten door de Amerikaanse wielrenster en Olympisch medaillewinnares Dotsie Bausch en hij wordt bijgewoond door een groot aantal voorstanders van plantaardige voeding. Zij zullen vertellen hoe een plantaardig dieet een atleet kan helpen. Panelleden zijn Robert Cheeke, kampioen bodybuilder en New York Times bestseller auteur van Plant-Based Athlete; Derrick Morgan, voormalig National Football League linebacker voor de Tennessee Titans; Ella Magers, coach en fitness expert; Dr. Jim Loomis, medisch directeur van het Barnard Medical Center in Washington DC en voormalig team-internist van het St. Louis Cardinals baseball team en Jason Wrobel, een pionier in de biologisch-veganistische keuken en vooraanstaand in het culinair onderwijs.

V.l.n.r.: Dotsie Bausch, Robert Cheeke, Derrick Morgan

Onderzoek toont aan dat plantaardige diëten het hart sterk kan houden door slagaderverkalking tegen te gaan, bloeddruk en cholesterol te verlagen en het lichaamsgewicht te verminderen. Powered by Plants biedt de gelegenheid om van atleten en andere insiders meer te horen over de voordelen van een plantaardig dieet. Het biedt ook praktische informatie die de OPS-deelnemers kunnen opnemen in hun productmarketing.

"Toen ik - slechts twee jaar voordat ik de Olympische zilveren medaille in het wielrennen won - overstapte op een plantaardig dieet, was ik verbaasd over het effect op mijn prestaties", aldus Bausch. "Ons panel kijkt ernaar uit om met leiders van de AGF-sector te praten over de waarde van plantaardig voedsel en hoe je consumenten kan benaderen met belangrijke informatie over de voordelen van plantaardige en vegetarische diëten."

V.l.n.r.: Ella Magers, Dr. Jim Loomis, Jason Wrobel

De Organic Produce Summit 2023 is een evenement dat speciaal is opgezet om telers, handelaren en verwerkers van biologische versproducten samen te brengen met retailers en inkooporganisaties uit heel Noord-Amerika. Het jaarlijkse evenement wordt gehouden op 12 en 13 juli in Monterey, Californië.

Powered by Plants maakt deel uit van het onderwijsprogramma 2023 OPS, dat vijf sessies en twee presentaties omvat. De zevende jaarlijkse OPS omvat ook rondleidingen in het veld voor retailers en inkopers, een galareceptie op de openingsavond en een - al uitverkochte - beurs. Daarnaast zijn er verschillende nieuwe activiteiten gepland voor OPS-deelnemers, die in de komende weken zullen worden aangekondigd.

De registratie voor deelname aan OPS 2023 is nu geopend.

Voor meer informatie: 
Matt Seeley
Organic Produce Summit
Tel: +1 (831) 884 5092
[email protected] 
www.organicproducesummit.com   

Publicatiedatum: