Roemeense bio blauwe bessenteler lanceert The Blue Renaissance

De in Făgăraș gevestigde biologische blauwe bessenteler Dealul cu Afine heeft een nieuw wereldmerk gelanceerd in het kader van plannen om de komende 12 maanden verschillende internationale markten te bereiken: The Blue Renaissance. De VAE, Saoedi-Arabië, Qatar, Duitsland en het VK zijn de doelmarkten voor uitbreiding. De VAE en Duitsland staan dit jaar als eerste op de lijst.

Het bedrijf heeft momenteel 10 ha grond in het dorp Toderița, nabij Făgăraș, provincie Brașov, en een verwerkingsbedrijf in Iași. Sinds de aankoop van het blauwe bessenteeltbedrijf in 2016 hebben eigenaar Ajay Naqvi en zijn familie ongeveer 1 miljoen euro geïnvesteerd in capaciteitsopbouw, merkopbouw en productontwikkeling. 800.000 euro werd opgehaald bij internationale investeerders.

Ajay Naqvi, CEO van The Blue Renaissance: "De wereldwijde sapindustrie is ongeveer 150 miljard dollar waard, maar in die 150 miljard dollar zit heel weinig echt sap. Het is vooral water, suiker en concentraten. Wij hebben daarom de stap gewaagd om een sap te creëren dat zowel gezond als lekker is, zonder toevoeging van suiker of conserveringsmiddelen. Daarom geloven we dat ons Roemeense merk de standaardkeuze zal worden voor mensen die overal ter wereld gezond willen leven."

Bron: romania-insider.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.