Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Met mijn opvolging is de 6e generatie van ons ruim 170 jaar oude familiebedrijf een feit"

Amber Elisa de Clercq nieuwe algemeen directeur Landgoed de Olmenhorst

De appel valt niet ver van de boom... Per 1 februari 2023 is Amber Elisa de Clercq officieel in de rol van algemeen directeur op Landgoed de Olmenhorst getreden. Met de opvolging is de 6e generatie van het ruim 170 jaar oude familiebedrijf een feit. Amber Elisa volgt hiermee haar vader Florian de Clercq op, die helaas op 5 november 2021 overleden is.

Amber Elisa de Clercq.

"Na een periode van onbetaald verlof bij mijn baan bij Schiphol Group, heb ik besloten om voor De Olmenhorst te kiezen. De relevantie van het werk, de korte lijnen binnen de organisatie en onze ambitieuze doelstellingen maakten dat de keuze snel gemaakt was. Ruim 3 jaar geleden vertelde ik mijn vader dat ik in de toekomst iets voor het familiebedrijf wilde betekenen en dat - wanneer de tijd rijp was – ik mogelijk wilde instappen. Helaas liep het anders en was de overgang hiertoe hem niet gegund. Met mijn opvolging is de 6e generatie van ons ruim 170 jaar oude familiebedrijf een feit", zo licht Amber Elisa het besluit toe. Ze bedankt hiervoor ook haar vader. "Zonder zijn onuitputtelijke inzet was dat nooit gelukt. Daarvoor blijven we hem voor altijd dankbaar."

Het bedrijf staat volgens de nieuwe directrice voor grote uitdagingen, maar de kansen zijn groter. "Landgoed de Olmenhorst is een unieke plek, een groene oase midden in de Randstad. De waarden waar wij voor staan worden almaar belangrijker in een gehaaste samenleving met oprukkende verstedelijking. Wij gaan de uitdaging aan om deze bijzondere plek nóg mooier te maken. Alleen samen kunnen onze grote ambities worden vervuld."

Voor meer informatie:
Landgoed de Olmenhorst
Lisserweg 481
2165 AS Lisserbroek
0252 413165
[email protected] 
www.olmenhorst.nl