Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Den Ouden voegt Ferm O Feed en Plant Health Cure samen

Ferm O Feed en Plant Health Cure zijn met ingang van 30 januari 2023 gefuseerd. Beide partijen gaan samen verder als: Den Ouden GrowSolutions. 

Ferm O Feed is al bijna dertig jaar onderdeel van de Den Ouden Groep. Plant Health Cure werd begin 2021 overgenomen door de groep. 

Beide bedrijfsonderdelen zijn gespecialiseerd in bodemverbetering en bieden oplossingen om de plantengroei te stimuleren. Ferm O Feed ontwikkelt organische meststoffen en biostimulanten en distribueert deze naar 75 landen wereldwijd. PHC is expert op het gebied van mycorrhizatechnologie en bodembiologie. Het bedrijf levert plantaardige meststoffen, nuttige bodemschimmels en bacteriƫn die bodem en planten weerbaar maken en beter laten functioneren.

Met de fusie wil de groep van Den Ouden GrowSolutions een 'one-stop-shop' maken voor bodem- en plantverbeterings-aangelegenheden. Los van een nieuwe naam en formele fusie verandert er voorlopig weinig, belooft men. Beide handelsnamen blijven bestaan. Ook bestaande handelscontracten en dergelijke veranderen niet. 

Den Ouden staat op HortiContact in stand M141.1.

Voor meer informatie:
Den Ouden GrowSolutions
www.denoudengroep.com 

Publicatiedatum: