Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Saskia Korink aan de slag bij Anders Invest Food & Agri fonds

Anders Invest is verheugd aan te kondigen dat per 1 februari 2023 Saskia Korink het investeringsteam van het Food & Agri Fonds zal versterken als Investment Director. Saskia is een ervaren executive met een uitgebreide achtergrond in de internationale food en feed industrie.

Saskia werkte eerder als CEO van Trouw Nutrition, de veevoer divisie van Nutreco, een wereldwijde speler in de productie en verkoop van diervoeding (vee- en visvoer) en vlees met een omzet van 7,1 miljard euro en zo'n 12.000 medewerkers. Ook was ze COO van Genus ABS (de ruminant divisie van Genus plc), marktleider in animal genetics met 2.300 medewerkers en een omzet van 270 miljoen Britse pond. Daarnaast heeft ze diverse functies vervuld bij Cargill en Boston Consulting Group, zowel in Nederland als daarbuiten.

Saskia Korink over haar nieuwe functie bij het Food & Agri fonds van Anders Invest: "Ik zie er enorm naar uit om het Anders Invest team te komen versterken en een positieve bijdrage te kunnen leveren, en ik verwacht dat ik mijn omvangrijke internationale ervaring in de food & agri industrie gecombineerd met mijn consulting achtergrond hierbij goed kan inzetten. Ook voel ik me zeer aangetrokken door de kernwaarden en langetermijn doelstellingen van Anders Invest, niet ten minste de inzet op duurzaamheid."

Theo van Stuijvenberg (Founding partner Anders Invest): "Met de komst van Saskia Korink versterken we ons team met een professional met een uitstekend trackrecord en netwerk in de internationale food en agri sector. We verwelkomen Saskia en kijken uit naar de samenwerking."

Voor meer informatie:
Anders Invest
Woudenbergseweg 11
3953 ME Maarsbergen
085 4019312
info@andersinvest.nl 
www.andersinvest.nl 

Publicatiedatum: