Fotoreportage Biobeurs: wennen in Den Bosch

Tholen - Met 8.750 bezoekers heeft de Biobeurs dit jaar een recordaantal mensen getrokken. Standhouders waren tevreden over de goede mix van boeren en winkeliers die de beurs kwamen bezoeken. Bij melkveehouders was veel interesse in omschakeling. Er werd ook een workshop gehouden over dat onderwerp. "Een uitdagende markt, maar positieve mensen", vatte één van de standhouders de beurs samen.

Als vanouds bezocht de redactie van Biojournaal weer alle exposanten en maakte aan de hand daarvan een uitgebreide fotoreportage.

Klik hier om de fotoreportage te bekijken.

Jarenlang verzamelde de sector zich in Zwolle, maar dit keer vond de beurs plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Niet iedereen was blij met hoe de zelf uitgekozen plek in de praktijk uitpakte. Ook zorgde een gebrek aan standnummers voor wat onduidelijkheid en ontbrak een duidelijke verwijzing naar de tweede hal. 

Op woensdag was het aan het einde van de dag erg rustig in de hallen. Dat had wellicht te maken met het Aanschuifdiner dat om 18.00 uur van start ging. Op donderdag leek de drukte wat beter verspreid. 

Volgend jaar zal de Biobeurs opnieuw plaatsvinden in Den Bosch.

Klik hier om de fotoreportage te bekijken.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven