Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio-Beurs 2023

Feijo Blesgraaf en Christoph Kampschulte lieten bij EcoFinia proeven van de iChoc-repen en de nieuwe vegan Vivani repen: Almond Nougat Crisp en Creemy Classic.
Feijo Blesgraaf en Christoph Kampschulte lieten bij EcoFinia proeven van de iChoc-repen en de nieuwe vegan Vivani repen: Almond Nougat Crisp en Creemy Classic.
Lucio di Berti toont de nieuwe varianten bruine rijstcrackers van Clearspring: Zwarte peper & Tamari en Groene Nori & Tamari.
Lucio di Berti toont de nieuwe varianten bruine rijstcrackers van Clearspring: Zwarte peper & Tamari en Groene Nori & Tamari.
Bij Bio4Life en Bio4Pack: Marcel de Oude, Patrick Gerritsen en Yasar Türkoğlu. Patrick: "Onze 3 laagse folie, die herkenbaar is aan het composteerbaar logo met code 9P0044, voldoet aan de Europese norm voor thuis-composteren. Deze folie heeft de hoogst mogelijke barrière-eigenschappen waardoor de folie geschikt is voor het verpakken van alle denkbare droge producten."
Bij Bio4Life en Bio4Pack: Marcel de Oude, Patrick Gerritsen en Yasar Türkoğlu. Patrick: "Onze 3 laagse folie, die herkenbaar is aan het composteerbaar logo met code 9P0044, voldoet aan de Europese norm voor thuis-composteren. Deze folie heeft de hoogst mogelijke barrière-eigenschappen waardoor de folie geschikt is voor het verpakken van alle denkbare droge producten."
Henk van Oers met de droge worsten van St.Hendrick. "We gaan samenwerken met Klaas de Lange van Weerribben Zuivel. We gaan er voor zorgen dat binnenkort alle rundvleesproducten van St.Hendrick afkomstig zijn van de koeien van Klaas."
Henk van Oers met de droge worsten van St.Hendrick. "We gaan samenwerken met Klaas de Lange van Weerribben Zuivel. We gaan er voor zorgen dat binnenkort alle rundvleesproducten van St.Hendrick afkomstig zijn van de koeien van Klaas."
Adam Stacina liet bij Bio Planète proeven van de 'Taste the World' oliën. De lijn bestaat uit een Pizza & pasta olie, Curryolie gember & kurkuma en Wokolie. "Vooral op de Pizza & pasta olie krijg ik heel positieve reacties", aldus Adam, die blij is met de ondersteuning die het Duitse merkt voor de Nederlandse markt krijgt van GreenSprout.
Adam Stacina liet bij Bio Planète proeven van de 'Taste the World' oliën. De lijn bestaat uit een Pizza & pasta olie, Curryolie gember & kurkuma en Wokolie. "Vooral op de Pizza & pasta olie krijg ik heel positieve reacties", aldus Adam, die blij is met de ondersteuning die het Duitse merkt voor de Nederlandse markt krijgt van GreenSprout.
Rhea Schokker, Jetse Schokker en Sandy Vree hadden veel nieuws bij IDorganics. In Jetse's handen de nieuwe potten van Wisselwaar en een pak Kaap Koffie. En er is meer: "Onze kartonnen silo's zijn nu ook voor de Nederlandse markt beschikbaar", aldus Jetse.
Rhea Schokker, Jetse Schokker en Sandy Vree hadden veel nieuws bij IDorganics. In Jetse's handen de nieuwe potten van Wisselwaar en een pak Kaap Koffie. En er is meer: "Onze kartonnen silo's zijn nu ook voor de Nederlandse markt beschikbaar", aldus Jetse.
Een deel van het team van Udea.
Een deel van het team van Udea.
Bij Ecotone (Wessanen Benelux): Ann-Sophie Boehme en Eliane de Monchy. Binnenkort nieuw van Allos: Vegan Chicken Samba en Vegan Chicken Curry (links op de toonbank).
Bij Ecotone (Wessanen Benelux): Ann-Sophie Boehme en Eliane de Monchy. Binnenkort nieuw van Allos: Vegan Chicken Samba en Vegan Chicken Curry (links op de toonbank).
Piet den Hertog met de geitengatenkaas van De Mèkkerstee, Bioproduct van het jaar 2022. Links op de foto de nieuwe kant-en-klare kaasfondue. 
Piet den Hertog met de geitengatenkaas van De Mèkkerstee, Bioproduct van het jaar 2022. Links op de foto de nieuwe kant-en-klare kaasfondue. 
Bij Normec Groen Agro Control is Michel Witmer in gesprek met Sjoerd Brandsma van VOF de Buterkamp.
Bij Normec Groen Agro Control is Michel Witmer in gesprek met Sjoerd Brandsma van VOF de Buterkamp.
Wim Krajenbrink staat klanten te woord bij AgruniekRijnvallei.
Wim Krajenbrink staat klanten te woord bij AgruniekRijnvallei.
Bij Flevosap kon men proeven van de OERsappen. Cees-Jan de Bruijn toont de laatste toevoeging: OERsap Elstar Appel, gemaakt met de biodynamische appels van overbuurman Rein Mantel.
Bij Flevosap kon men proeven van de OERsappen. Cees-Jan de Bruijn toont de laatste toevoeging: OERsap Elstar Appel, gemaakt met de biodynamische appels van overbuurman Rein Mantel.
Bij Nautilus Organic een combinatie van telers en medewerkers: Niels Buijsrogge (Magdalenahoeve), Rob van Paassen (Van Paassen-van Balkom), Coert Lamers, Jeroen Bouten (Tuinderij Oppe Donk), Michael Mackaay, Margreet Timmermans en Yvonne Witpaard. Deze week werd bekend dat Jan de Boer op 23 januari aan de slag gaat als directeur.
Bij Nautilus Organic een combinatie van telers en medewerkers: Niels Buijsrogge (Magdalenahoeve), Rob van Paassen (Van Paassen-van Balkom), Coert Lamers, Jeroen Bouten (Tuinderij Oppe Donk), Michael Mackaay, Margreet Timmermans en Yvonne Witpaard. Deze week werd bekend dat Jan de Boer op 23 januari aan de slag gaat als directeur.
Erik Does (Udea) met Roy Jongens van Frenchtop Natural Care Products.
Erik Does (Udea) met Roy Jongens van Frenchtop Natural Care Products.
Ruud van Tol (Mattisson Healthcare), Patrick Gerritsen (Bio4Pack) en René van der Locht (De Halm).
Ruud van Tol (Mattisson Healthcare), Patrick Gerritsen (Bio4Pack) en René van der Locht (De Halm).
Sebastiaan Krouwel en Laura van Lissum lieten bij TerraSana proeven van nasi met hun Indonesische Crispy Onions.
Sebastiaan Krouwel en Laura van Lissum lieten bij TerraSana proeven van nasi met hun Indonesische Crispy Onions.
Sebastiaan: "Deze gebakken uitjes zijn gluten- en palmolievrij."
Sebastiaan: "Deze gebakken uitjes zijn gluten- en palmolievrij."
Marja Bastiaansen liet bij Bastiaansen Bio via Vandersterre proeven van de nieuwe kazen. Op het plankje de Grande Rouge. Rechts de Chimichurri en Geitenkaas met tuinkruiden. En er zijn ook plakken Bastiaansen-kaas van Demeterkwaliteit beschikbaar.
Marja Bastiaansen liet bij Bastiaansen Bio via Vandersterre proeven van de nieuwe kazen. Op het plankje de Grande Rouge. Rechts de Chimichurri en Geitenkaas met tuinkruiden. En er zijn ook plakken Bastiaansen-kaas van Demeterkwaliteit beschikbaar.
Peter Lamet (rechts) kreeg bij BD-Totaal René van der Veer van De Veldkeuken op bezoek.
Peter Lamet (rechts) kreeg bij BD-Totaal René van der Veer van De Veldkeuken op bezoek.
Bij De Smaakspecialist waren verschillende nieuwtjes te melden. "We worden exclusief distributeur van Happy Coco", vertelt Pieter Dirven (rechts op de foto). Links naast hem Lisa Bastiaansen en Menno Snijders. Ook nieuw zijn BioToday Ging'r Sparkling en het assortiment van Seamore is uitgebreid met kruidenmixen.
Bij De Smaakspecialist waren verschillende nieuwtjes te melden. "We worden exclusief distributeur van Happy Coco", vertelt Pieter Dirven (rechts op de foto). Links naast hem Lisa Bastiaansen en Menno Snijders. Ook nieuw zijn BioToday Ging'r Sparkling en het assortiment van Seamore is uitgebreid met kruidenmixen.
Marcel van Diemen en Jannie Dingemans bij Vitalis. Jannie: "Dit is Vitalis in een nieuw jasje, met een compleet nieuwe stand." Ze hielden een smaakproef met pompoenen (de Orange Summer, Kaori Kuri, Flexi Kuri en 139).
Marcel van Diemen en Jannie Dingemans bij Vitalis. Jannie: "Dit is Vitalis in een nieuw jasje, met een compleet nieuwe stand." Ze hielden een smaakproef met pompoenen (de Orange Summer, Kaori Kuri, Flexi Kuri en 139).
Bij WeGrowOrganic vertelden Arend Lijnema en Wouter Snippe o.a. meer over het partnerschap met Het Graanschap. "Dit brood is gebakken met de granen die door Het Graanschap geteeld zijn", aldus Wouter.
Bij WeGrowOrganic vertelden Arend Lijnema en Wouter Snippe o.a. meer over het partnerschap met Het Graanschap. "Dit brood is gebakken met de granen die door Het Graanschap geteeld zijn", aldus Wouter.
Bij Rijk Zwaan kon men o.a. proeven van saladetomaat Tafury RZ. Op de foto: Heleen Bos, Koen T'syen en Maarten van Geest.
Bij Rijk Zwaan kon men o.a. proeven van saladetomaat Tafury RZ. Op de foto: Heleen Bos, Koen T'syen en Maarten van Geest.
Wilfred Jonkman in gesprek bij Reudink Biologische Voeders.
Wilfred Jonkman in gesprek bij Reudink Biologische Voeders.
Bij Weerribben Zuivel was onder meer extra aandacht voor kalf bij koe melk, waarmee Zuiver Zuivel in de top 5 van de Bioproductverkiezing terechtkwam. Myrthe Bijl, Klaas de Lange, Agnes Jongman en Edwin Crombags.
Bij Weerribben Zuivel was onder meer extra aandacht voor kalf bij koe melk, waarmee Zuiver Zuivel in de top 5 van de Bioproductverkiezing terechtkwam. Myrthe Bijl, Klaas de Lange, Agnes Jongman en Edwin Crombags.
Ramon van Huffelen bij Natrada. Voor hem onder meer de wijnen van Caprasia.
Ramon van Huffelen bij Natrada. Voor hem onder meer de wijnen van Caprasia.
Bij de KleinsteSoepfabriek stonden allerlei teasers, waaronder diverse 'maaltijdmakers' zoals gekookte rijst(soorten) in pot, biologische kaassaus (met en zonder groenten) en verschillende varianten pindasaus (o.a. naturel en Gado gado). Op de foto: Pascal Camps, Michel Jansen en Piet Wijffels.
Bij de KleinsteSoepfabriek stonden allerlei teasers, waaronder diverse 'maaltijdmakers' zoals gekookte rijst(soorten) in pot, biologische kaassaus (met en zonder groenten) en verschillende varianten pindasaus (o.a. naturel en Gado gado). Op de foto: Pascal Camps, Michel Jansen en Piet Wijffels.
Met z'n allen bij elkaar bij Odin.
Met z'n allen bij elkaar bij Odin.
Marc Bod kreeg bij Spring Water Company gezelschap van zijn dochter. Sinds september 2022 is het Franse bio-limonademerk Leamo bij hen verkrijgbaar.
Marc Bod kreeg bij Spring Water Company gezelschap van zijn dochter.
Sinds september 2022 is het Franse bio-limonademerk Leamo bij hen verkrijgbaar.
Eric van Gool en Joyce Weerman bij imkerij de Traay. Joyce: "Men is heel positief na het proeven van onze Flora Zoet.
Eric van Gool en Joyce Weerman bij imkerij de Traay. Joyce: "Men is heel positief na het proeven van onze Flora Zoet.
Bij RealFlavors: Bert Versteeg, Jordy Versteeg en Dennis Brunnemann. Op de tafel voor hen staat de recent toegevoegde range biologische alcoholvrije wijnen.
Bij RealFlavors: Bert Versteeg, Jordy Versteeg en Dennis Brunnemann. Op de tafel voor hen staat de recent toegevoegde range biologische alcoholvrije wijnen.
Jordy: "We voegen met trots 200 producten van Alnatura aan ons aanbod toe."
Jordy: "We voegen met trots 200 producten van Alnatura aan ons aanbod toe."
Aan het einde van de eerste beursdag had Agrifirm Team Bio tijd voor een groepsfoto. Met: Arina Hotting, Toon Verschuren, Christian Wolbrink, Willy Vloet, Sanne van den Brink, Marjan Bierema en Erwin Ros.
Aan het einde van de eerste beursdag had Agrifirm Team Bio tijd voor een groepsfoto. Met: Arina Hotting, Toon Verschuren, Christian Wolbrink, Willy Vloet, Sanne van den Brink, Marjan Bierema en Erwin Ros.
Op het Demeterplein: Bert van Ruitenbeek (Directeur Stichting Demeter), Matty Vink en Marjon Wijdeven. Bert: "Ik ben blij met het Actieplan, maar er moeten echte kaders gezet worden. Denk bijvoorbeeld aan het afschaffen van de BTW of het volledig uitbannen van bestrijdingsmiddelen."
Op het Demeterplein: Bert van Ruitenbeek (Directeur Stichting Demeter), Matty Vink en Marjon Wijdeven. Bert: "Ik ben blij met het Actieplan, maar er moeten echte kaders gezet worden. Denk bijvoorbeeld aan het afschaffen van de BTW of het volledig uitbannen van bestrijdingsmiddelen."
Bij Green Organics: Dusty Palyama, Lennert Krijthe, Hannah Vergunst, Ton Slootman, Wilco Remijn, Jan Groen, Ellen Walta en Perry Leemans.
Bij Green Organics: Dusty Palyama, Lennert Krijthe, Hannah Vergunst, Ton Slootman, Wilco Remijn, Jan Groen, Ellen Walta en Perry Leemans.
Harry, Tim en Manon van Dam lieten bij Aurora Kaas proeven van de roodflora-kazen die een paar maanden geleden geïntroduceerd zijn.
Harry, Tim en Manon van Dam lieten bij Aurora Kaas proeven van de roodflora-kazen die een paar maanden geleden geïntroduceerd zijn.
JetDrinks introduceerde op de beurs een nieuw merk in hun aanbod: Bacanha - Sirop Brut (bruine flessen bovenin). "Deze pure siropen vallen heel goed in de smaak", vertelt Jelle Schmidt.
JetDrinks introduceerde op de beurs een nieuw merk in hun aanbod: Bacanha - Sirop Brut (bruine flessen bovenin). "Deze pure siropen vallen heel goed in de smaak", vertelt Jelle Schmidt.
Martha Jeuken, Solange Domaye en Leticia Doguy bij Symfonio. Symfonio lanceerde op de Biobeurs haar eigen merk Solange's African Cuisine - bestaande uit een zestal producten op basis van het biologische Afrikaanse oergraan fonio. "We krijgen heel mooie reacties!", aldus Solange.
Martha Jeuken, Solange Domaye en Leticia Doguy bij Symfonio. Symfonio lanceerde op de Biobeurs haar eigen merk Solange's African Cuisine - bestaande uit een zestal producten op basis van het biologische Afrikaanse oergraan fonio. "We krijgen heel mooie reacties!", aldus Solange.
Ingrid van Herwijnen bij Triodos Bank.
Ingrid van Herwijnen bij Triodos Bank.
Terug van eigenlijk niet weggeweest: de groepsfoto bij Van der Westen organic - family bakery.
Terug van eigenlijk niet weggeweest: de groepsfoto bij Van der Westen organic - family bakery.
Een drukke bedoeling bij De Groene Weg. In het midden: Mendy van Toor en Henk Oudenampsen. De Groene Weg heeft onlangs de laatste stap gezet om te komen tot de formele keten voor biologisch lamsvlees uit Nederland.
Een drukke bedoeling bij De Groene Weg. In het midden: Mendy van Toor en Henk Oudenampsen. De Groene Weg heeft onlangs de laatste stap gezet om te komen tot de formele keten voor biologisch lamsvlees uit Nederland.
Ronald Bakker, Peter van de Steeg en Vendie Kroesbergen bij Organic Flavour Company. Nieuw van Natural Temptation is de Happy Easter, die Vendie toont. 
Ronald Bakker, Peter van de Steeg en Vendie Kroesbergen bij Organic Flavour Company. Nieuw van Natural Temptation is de Happy Easter, die Vendie toont. 
Namens Yarrah Organic Petfood op bezoek: Daan van der Mooren en Arthur Hartman.
Namens Yarrah Organic Petfood op bezoek: Daan van der Mooren en Arthur Hartman.
Gert Withaar is blij met het bezoek van Frank Mahieu (Smilde Foods).
Gert Withaar is blij met het bezoek van Frank Mahieu (Smilde Foods).
Gerdi van Twillert en Tim Laarman introduceerden bij Riverside International de nieuwste producten van MadeGood: de MadeGood Mornings. Deze zacht gebakken haverrepen zijn er in twee varianten - Chocolate Chip en Blueberry Flavour. "Ze worden heel goed ontvangen", aldus Tim.
Gerdi van Twillert en Tim Laarman introduceerden bij Riverside International de nieuwste producten van MadeGood: de MadeGood Mornings. Deze zacht gebakken haverrepen zijn er in twee varianten - Chocolate Chip en Blueberry Flavour. "Ze worden heel goed ontvangen", aldus Tim.
Rechts Rob Bos van Eco-Groothandel. In het midden collega Rogier Jongman.
Rechts Rob Bos van Eco-Groothandel. In het midden collega Rogier Jongman.
Mieke Hendriks en Demi Huijbers van Puur Mieke bezochten samen de beurs.
Mieke Hendriks en Demi Huijbers van Puur Mieke bezochten samen de beurs.
Sanderijn van der Linden vertelt dat GreenHub Imports onder meer aandacht schenkt aan het merk Boody, zij bieden menstruatieondergoed in 2 modellen. Geheel rechts staat collega Koen Freriks. 
Sanderijn van der Linden vertelt dat GreenHub Imports onder meer aandacht schenkt aan het merk Boody, zij bieden menstruatieondergoed in 2 modellen. Geheel rechts staat collega Koen Freriks. 
Een onderonsje tussen Hans Versteegh (NOW Organic), Pieter Dirven (De Smaakspecialist), Allard Bakker (De Groene Weg), Paul van Schijndel (Rhumveld Winter & Konijn), Gerard Versteegh (Tradin Organic) en Karst Kooistra (Tradin Organic en Landgoed Bleijendijk).
Een onderonsje tussen Hans Versteegh (NOW Organic), Pieter Dirven (De Smaakspecialist), Allard Bakker (De Groene Weg), Paul van Schijndel (Rhumveld Winter & Konijn), Gerard Versteegh (Tradin Organic) en Karst Kooistra (Tradin Organic en Landgoed Bleijendijk).
Meeke Janssens van The Organic Factory. Onder het merk Eco Sweets introduceerden zij vorig jaar Foamy Fruit.
Meeke Janssens van The Organic Factory. Onder het merk Eco Sweets introduceerden zij vorig jaar Foamy Fruit.
Bart Wullems van Nenco Food Group in gesprek met Fred van Tienen (The Organic Factory).
Bart Wullems van Nenco Food Group in gesprek met Fred van Tienen (The Organic Factory).
Bij BioFreshi: Gerard de Pee, Jacco van Houwelingen, Gerrit-Jan Roza en Fokko Jongsma. Het FreshiHouse is in aanbouw in Breda. 
Bij BioFreshi: Gerard de Pee, Jacco van Houwelingen, Gerrit-Jan Roza en Fokko Jongsma. Het FreshiHouse is in aanbouw in Breda. 
Lars Jacobs en Bart van den Meiracker lieten volop suikervrije chocolade proeven bij Chokay. Lars: "We hebben al goede gesprekken gehad met winkeliers. De meeste winkeliers zijn positief verrast over het feit dat onze producten zonder suiker geproduceerd worden."
Lars Jacobs en Bart van den Meiracker lieten volop suikervrije chocolade proeven bij Chokay. Lars: "We hebben al goede gesprekken gehad met winkeliers. De meeste winkeliers zijn positief verrast over het feit dat onze producten zonder suiker geproduceerd worden."
Jordan Walsh en John Jehae bij Superlicious met het merk Johnny Dutch. John: "Dit is zeker niet alleen een vleesvervanger, het gaat om maaltijdcomponenten die echt een aanvulling zijn op een maaltijd. Iedereen vindt het lekker."
Jordan Walsh en John Jehae bij Superlicious met het merk Johnny Dutch. John: "Dit is zeker niet alleen een vleesvervanger, het gaat om maaltijdcomponenten die echt een aanvulling zijn op een maaltijd. Iedereen vindt het lekker."
Gloria Sullca en Eric Beek van Illimani koffie, dat bijna 30 jaar bestaat. 
Gloria Sullca en Eric Beek van Illimani koffie, dat bijna 30 jaar bestaat. 
Yuri Blanken van Craft Dairy. Hij had mooi nieuws: "Alle koemelk wordt Demeter en dan gaan we verder onder het merk Ommelanden. Dit is een metafoor voor het verbinden van stad en land."
Yuri Blanken van Craft Dairy. Hij had mooi nieuws: "Alle koemelk wordt Demeter en dan gaan we verder onder het merk Ommelanden. Dit is een metafoor voor het verbinden van stad en land."
Over ongeveer zes weken brengt Yuri onder Craft Grain deze verse haverdrank uit. "Ik vind het goed om zelf ook iets alternatiefs te bieden."
Over ongeveer zes weken brengt Yuri onder Craft Grain deze verse haverdrank uit. "Ik vind het goed om zelf ook iets alternatiefs te bieden."
Ian Rus, Sam Altena en Tom Reurts bij Gkazas Olijfolie, net terug uit Kreta. Tom: "De oogst is in volle gang daar."
Ian Rus, Sam Altena en Tom Reurts bij Gkazas Olijfolie, net terug uit Kreta. Tom: "De oogst is in volle gang daar."
Frank Tillemans van DeliSouth geeft uitleg aan Jeroen Fazen (Van Herpt Delicatessen & Reform). Tot de nieuwkomers behoort Le Nougat des Ogres. 
Frank Tillemans van DeliSouth geeft uitleg aan Jeroen Fazen (Van Herpt Delicatessen & Reform). Tot de nieuwkomers behoort Le Nougat des Ogres. 
Via deze gang kwamen bezoekers in de tweede hal en bij de workshops terecht. 
Via deze gang kwamen bezoekers in de tweede hal en bij de workshops terecht. 
Bij Fakkert hebben ze vooralsnog 'geen klagen' over de huidige marktsituatie. Aan tafel: Jasper Schutte en Hans Wijens. Achter hen is Robert Fakkert in gesprek.
Bij Fakkert hebben ze vooralsnog 'geen klagen' over de huidige marktsituatie. Aan tafel: Jasper Schutte en Hans Wijens. Achter hen is Robert Fakkert in gesprek.
Nieuw van Fakkert is deze kalverenmuesli.
Nieuw van Fakkert is deze kalverenmuesli.
Bij Biomeerwaarde Ei konden Wim Thomassen en Jacqueline Hoogstraten ze niet anders van bevestigen dat het uitdagende tijden zijn. Veel bio-pluimveehouders hebben er de afgelopen tijd voor gekozen om terug te schakelen naar gangbaar.
Bij Biomeerwaarde Ei konden Wim Thomassen en Jacqueline Hoogstraten ze niet anders van bevestigen dat het uitdagende tijden zijn. Veel bio-pluimveehouders hebben er de afgelopen tijd voor gekozen om terug te schakelen naar gangbaar.
Maarten Gevers bezocht de beurs namens DO IT organic.
Maarten Gevers bezocht de beurs namens DO IT organic.
Bij De Heus Voeders: Jan van Gorp, Albert Everts, Chris Knippers en Arno van Gorp. Laatstgenoemde heeft het team zeer recent versterkt.
Bij De Heus Voeders: Jan van Gorp, Albert Everts, Chris Knippers en Arno van Gorp. Laatstgenoemde heeft het team zeer recent versterkt.
Bij Kemper Kip: Herman en Joris Kemper en Henri Verstappen. Henri over de langdurige ophokplicht: "We zorgen voor extra afleiding in de stal, met onder meer grasbalen. Uiteindelijk komen we niet onder vaccins uit."
Bij Kemper Kip: Herman en Joris Kemper en Henri Verstappen. Henri over de langdurige ophokplicht: "We zorgen voor extra afleiding in de stal, met onder meer grasbalen. Uiteindelijk komen we niet onder vaccins uit."
John Arink van Ekoboerderij Arink.
John Arink van Ekoboerderij Arink.
Ex-Bionexter Sabine Horsting bezocht de beurs samen met Constantijn Tilanus.
Ex-Bionexter Sabine Horsting bezocht de beurs samen met Constantijn Tilanus.
Namens Jamael op bezoek: Daniël Westeneijn en Ruben Bringsken.
Namens Jamael op bezoek: Daniël Westeneijn en Ruben Bringsken.
Hans Apontoweil van Fris Gedroogd Fruit.
Hans Apontoweil van Fris Gedroogd Fruit.
Geoffrey Harreman en Arnie van Eijk stonden voor de bezoekers klaar bij Bio-Center ZANN. Geoffrey: "We zijn heel blij met de nieuwe uitstraling van onze stand."
Geoffrey Harreman en Arnie van Eijk stonden voor de bezoekers klaar bij Bio-Center ZANN. Geoffrey: "We zijn heel blij met de nieuwe uitstraling van onze stand."
Bij Rabobank: Jurgen Bloemberg, Mart Bloemendal en Sandra Verdegaal. Jurgen: "Voor de bio-akkerbouw zijn er best wat zorgen over de afzetkant."
Bij Rabobank: Jurgen Bloemberg, Mart Bloemendal en Sandra Verdegaal. Jurgen: "Voor de bio-akkerbouw zijn er best wat zorgen over de afzetkant."
Bij Good Foods presenteerden Pieterjan Kok en Jelmer Daniels verschillende merken aan het publiek: ONOFF, Seeds and Bean, Grainfields en Hampstead.
Bij Good Foods presenteerden Pieterjan Kok en Jelmer Daniels verschillende merken aan het publiek: ONOFF, Seeds and Bean, Grainfields en Hampstead.
Arnoud Francken van John Altman.
Arnoud Francken van John Altman.
Nog een bekende in het gangpad: Febijan van Veen van Kaasmakerij Hooidammer.
Nog een bekende in het gangpad: Febijan van Veen van Kaasmakerij Hooidammer.
Carel en Angela Bouma (midden en rechts) vertelden bezoekers graag wat meer over de nieuw tak van sport bij Carel Bouma Biologischpootgoed: biologische sierteeltproducten.
Carel en Angela Bouma (midden en rechts) vertelden bezoekers graag wat meer over de nieuw tak van sport bij Carel Bouma Biologischpootgoed: biologische sierteeltproducten.
Ekoplaza-winkelier Jan Peter Oosterloo bracht zijn vrouw en zoon (en vriendje) mee naar de beurs.
Ekoplaza-winkelier Jan Peter Oosterloo bracht zijn vrouw en zoon (en vriendje) mee naar de beurs.
Marco Molier (BioCore) kwam Susanne de Raaij (Biobite) tegen in de eerste hal.
Marco Molier (BioCore) kwam Susanne de Raaij (Biobite) tegen in de eerste hal.
Aad van Ammers vertelt bij Corn Candies over de nieuwste smaak van Candy Tree: Cassis.
Aad van Ammers vertelt bij Corn Candies over de nieuwste smaak van Candy Tree: Cassis.
Bij Ekoland: Hendrien Braakman en Sophie Horstink.
Bij Ekoland: Hendrien Braakman en Sophie Horstink.
Skal werd op de beurs o.a. vertegenwoordigd door Pieter Bas, Suzan Abbink, Pauline van Diepen en Mariska Brouwer. Pieter: "We hebben veel aanloop van landbouwers en horen veel vernieuwende ideeën."
Skal werd op de beurs o.a. vertegenwoordigd door Pieter Bas, Suzan Abbink, Pauline van Diepen en Mariska Brouwer. Pieter: "We hebben veel aanloop van landbouwers en horen veel vernieuwende ideeën."
Kerstin Schramm vertelde bij Sonett over de duurzamere verpakkingen.
Kerstin Schramm vertelde bij Sonett over de duurzamere verpakkingen.
Machandel breidt de Gutnuss range (eigen merk) uit met 5 biologische producten: High Oleic pindakaas (drie varianten: Mild Roast, Dark Roast en Ultimate Crunch), zwarte tahin en witte cashewpasta. Jan Wolf: "Hiervoor gebruiken we Argentijnse pinda's die exclusief voor ons geteeld zijn. We hebben het proces van A tot Z in eigen handen."
Machandel breidt de Gutnuss range (eigen merk) uit met 5 biologische producten: High Oleic pindakaas (drie varianten: Mild Roast, Dark Roast en Ultimate Crunch), zwarte tahin en witte cashewpasta. Jan Wolf: "Hiervoor gebruiken we Argentijnse pinda's die exclusief voor ons geteeld zijn. We hebben het proces van A tot Z in eigen handen."
Carlo Moro van Mercato Italiano (links) toont een biologisch wijn van het vegan gecertificeerde wijnhuis Ciu Ciu uit Le Marche, in de heuvels van Piceno.
Carlo Moro van Mercato Italiano (links) toont een biologisch wijn van het vegan gecertificeerde wijnhuis Ciu Ciu uit Le Marche, in de heuvels van Piceno.
Marco Casadei en Gert-Jan de Groot bij Casa del Fermentino (van Euro Company). Onlangs geïntroduceerd: Dolcillo cashew fermentino met cranberries en pecannoten & BuVé premium, een plantaardig boter alternatief.
Marco Casadei en Gert-Jan de Groot bij Casa del Fermentino (van Euro Company). Onlangs geïntroduceerd: Dolcillo cashew fermentino met cranberries en pecannoten & BuVé premium, een plantaardig boter alternatief.
Laura van der Geer en Michaël Wilde van Bionext.
Laura van der Geer en Michaël Wilde van Bionext.
Een onderonsje in de Odin stand: Roosmarijn Saat (Gimsel), Willem van Wijk, Bavo van den Idsert, Theo Boon en Poppe Braam (DID-IT).
Een onderonsje in de Odin stand: Roosmarijn Saat (Gimsel), Willem van Wijk, Bavo van den Idsert, Theo Boon en Poppe Braam (DID-IT).
Harrie Janssen zit sinds 1 oktober in het bestuur van Stichting EKO. Het bekende EKO merk is onlangs verrijkt met de toevoeging van '3 sterren'.
Harrie Janssen zit sinds 1 oktober in het bestuur van Stichting EKO. Het bekende EKO merk is onlangs verrijkt met de toevoeging van '3 sterren'.
Engbert Dunnink en Jochem Prinsen bij FrieslandCampina. Engbert: "We hebben zeker nog ruimte voor meer bio-melk."
Engbert Dunnink en Jochem Prinsen bij FrieslandCampina. Engbert: "We hebben zeker nog ruimte voor meer bio-melk."
Gert Kampert, Harm Beute, Marcel Witteveen en Harry van Doorn bij De Valk Wekerom.
Gert Kampert, Harm Beute, Marcel Witteveen en Harry van Doorn bij De Valk Wekerom.
Bij Eko-Holland Melk op Maat: Jos Elderink en Eddo Nijhof.
Bij Eko-Holland Melk op Maat: Jos Elderink en Eddo Nijhof.
Een mooie wand in de gang richting de tweede hal.
Een mooie wand in de gang richting de tweede hal.
Er was veel belangstelling voor het aanschuifdiner.
Er was veel belangstelling voor het aanschuifdiner.
Tijd voor goede gesprekken en lekker eten aan het einde van de eerste beursdag.
Tijd voor goede gesprekken en lekker eten aan het einde van de eerste beursdag.
Kasten vol producten die deelnamen aan de Bioproductverkiezing.
Kasten vol producten die deelnamen aan de Bioproductverkiezing.
Nieuw bij Madal Bal: Baked Protein Chips, twee varianten: Cheese en BBQ. Op de foto staan Pradeep Hoogakker en Emile Derksen.
Nieuw bij Madal Bal: Baked Protein Chips, twee varianten: Cheese en BBQ. Op de foto staan Pradeep Hoogakker en Emile Derksen.
Bij Het Blauwe Huis toonden ze onder meer de nieuwe theëen: Sterrenmix en Sterren met munt. "Hierin zit ons dropblad", vertelde Nienke Reurink (midden). Links naast haar staat Severijn Velmans en rechts Jacqueline Duschak.
Bij Het Blauwe Huis toonden ze onder meer de nieuwe theëen: Sterrenmix en Sterren met munt. "Hierin zit ons dropblad", vertelde Nienke Reurink (midden). Links naast haar staat Severijn Velmans en rechts Jacqueline Duschak.
Uiteraard mocht in Den Bosch een biologische Bossche Bol niet ontbreken.
Uiteraard mocht in Den Bosch een biologische Bossche Bol niet ontbreken.
Bij Bejo Zaden vertelden ze onder meer over de variëteiten uien die ze zelf vermarkten en geschikt zijn voor biologische teelt: Boga, Troy, Jetset, Centurion, Radar, Red Light, Redlander, Red Baron. Op de foto: Bram Weijland, Ron Spaans, Emmelie van de Velde, Joost Litjens, Petra Burger en Mart Deveneijns.
Bij Bejo Zaden vertelden ze onder meer over de variëteiten uien die ze zelf vermarkten en geschikt zijn voor biologische teelt: Boga, Troy, Jetset, Centurion, Radar, Red Light, Redlander, Red Baron. Op de foto: Bram Weijland, Ron Spaans, Emmelie van de Velde, Joost Litjens, Petra Burger en Mart Deveneijns.
Van Hall Larenstein werd op donderdag vertegenwoordigd door Ina Meijer, Feitze van der Hoek en Ali-Jetske Hoogland.
Van Hall Larenstein werd op donderdag vertegenwoordigd door Ina Meijer, Feitze van der Hoek en Ali-Jetske Hoogland.
Kees Boender van Your Well presenteerde Salterra WakameNL, mayonaise en mosterd met wakame, gemaakt met bio-zeewier uit Zeeland.
Kees Boender van Your Well presenteerde Salterra WakameNL, mayonaise en mosterd met wakame, gemaakt met bio-zeewier uit Zeeland.
Damario Luitwieler van Bio Drôme (winkels in Goes en Vlissingen) met Wendy van der Westen.
Damario Luitwieler van Bio Drôme (winkels in Goes en Vlissingen) met Wendy van der Westen.
Jan Ties Kram en Ad Lievense bij Laarakker BIO waren blij dat iedereen de weg naar de beurs en hun stand weer wist te vinden.
Jan Ties Kram en Ad Lievense bij Laarakker BIO waren blij dat iedereen de weg naar de beurs en hun stand weer wist te vinden.
Bij Elements vertelden Yan Trouwen, Bieke van Duffel, Patrick Hulleman en Xander Declerq meer over het merk ecoliving en de nieuwste producten van Klean Kanteen.
Bij Elements vertelden Yan Trouwen, Bieke van Duffel, Patrick Hulleman en Xander Declerq meer over het merk ecoliving en de nieuwste producten van Klean Kanteen.
Bij Ginger Jack: Chloé Zulke en Marie Mertens.
Bij Ginger Jack: Chloé Zulke en Marie Mertens.
Iris Komen vertelde bij Bo Weevil dat er veel belangstelling is voor de bio-katoenproducten. 
Iris Komen vertelde bij Bo Weevil dat er veel belangstelling is voor de bio-katoenproducten. 
Gabriëlle Wittock van Yuma kwam bij Mont Blanc Foods op bezoek, de crackers van Yuma bevatten duurzaam krekeleiwit.
Gabriëlle Wittock van Yuma kwam bij Mont Blanc Foods op bezoek, de crackers van Yuma bevatten duurzaam krekeleiwit.
Bij Mont Blanc Foods reageerde men heel positief op de drankjes van Razzle, waarvan nu ook siropen beschikbaar zijn. Op de foto: Hans van der Velde en Leo den Hamer.
Bij Mont Blanc Foods reageerde men heel positief op de drankjes van Razzle, waarvan nu ook siropen beschikbaar zijn. Op de foto: Hans van der Velde en Leo den Hamer.
Bij Nature's House: Willem Jan Haarselhorst. "Sonnentor is één van onze grootste merken, daar hebben we geen moment spijt van gehad."
Bij Nature's House: Willem Jan Haarselhorst. "Sonnentor is één van onze grootste merken, daar hebben we geen moment spijt van gehad."
Niek en Michiel Vos. 'Pindabaas' Michiel stond met PNUTS op de Biobeurs.
Niek en Michiel Vos. 'Pindabaas' Michiel stond met PNUTS op de Biobeurs.
Horizon hoopt ook in Nederland de weg te effenen voor de zwarte tahin. Met: Lotte Kerling, Jeroen Kramer en Diana Faaij.
Horizon hoopt ook in Nederland de weg te effenen voor de zwarte tahin. Met: Lotte Kerling, Jeroen Kramer en Diana Faaij.
Anne-Marije Kleinstra en Remco de Haas waren er namens Holland Pharma bij.
Anne-Marije Kleinstra en Remco de Haas waren er namens Holland Pharma bij.
Elke Schroevers vertelt meer over de producten van Organto's merk I AM Organic. Alle producten hebben een uniek digitaal paspoort, waarin je transparant alles kunt terugvinden over het product. Elke: "We krijgen heel goede reacties en zijn gepast trots op onze top-5-klassering in de Bioproductverkiezing."
Elke Schroevers vertelt meer over de producten van Organto's merk I AM Organic. Alle producten hebben een uniek digitaal paspoort, waarin je transparant alles kunt terugvinden over het product. Elke: "We krijgen heel goede reacties en zijn gepast trots op onze top-5-klassering in de Bioproductverkiezing."
Sybrand Bouma, Harrie Janssen en Douwe Monsma
Sybrand Bouma, Harrie Janssen en Douwe Monsma
Achterin hal 1 was ruimte voor het nuttigen van een maaltijd en bijpraten.
Achterin hal 1 was ruimte voor het nuttigen van een maaltijd en bijpraten.
Op het Demeterplein: Kitty Peetoom (Warmonderhof), Annelijn Steenbruggen (Stichting BD Grondbeheer) en Jorien Quirijnen (BD-Vereniging, beheerder Willy Schilthuisfonds).
Op het Demeterplein: Kitty Peetoom (Warmonderhof), Annelijn Steenbruggen (Stichting BD Grondbeheer) en Jorien Quirijnen (BD-Vereniging, beheerder Willy Schilthuisfonds).
Muriël Schueler van Dalicious op bezoek in de stand van Biojournaal.
Muriël Schueler van Dalicious op bezoek in de stand van Biojournaal.
En Laurens Kok van LOOS Utrecht.
En Laurens Kok van LOOS Utrecht.
Een goed gevuld Demeterplein. 
Een goed gevuld Demeterplein. 
Edith Lammerts-van Bueren bracht samen met Jozien Vos (Maatschap Vos) een bezoek aan de beurs.
Edith Lammerts-van Bueren bracht samen met Jozien Vos (Maatschap Vos) een bezoek aan de beurs.
Mooie lichtinval in de tweede hal.
Mooie lichtinval in de tweede hal.
Lauren Holtslag, Tim Bos en Frank Druyff van Koppert. Tripsbestrijders met Orius. 
Lauren Holtslag, Tim Bos en Frank Druyff van Koppert. Tripsbestrijders met Orius. 
Jeremy Khammavong en Gijs Garre van Fresh & Veggie.
Jeremy Khammavong en Gijs Garre van Fresh & Veggie.
Een nieuw assortiment bio/plantaardige producten voor de Nederlandse markt.
Een nieuw assortiment bio/plantaardige producten voor de Nederlandse markt.
Bart Kellenaers, Emiel Kusters en Johan Tielen van Keizers Organic Plants.
Bart Kellenaers, Emiel Kusters en Johan Tielen van Keizers Organic Plants.
Bert Jan van der Veen en Arie van de Wijgert van Komeco.
Bert Jan van der Veen en Arie van de Wijgert van Komeco.
Jan Miggels en Wiebe de Jong van Den Hartigh.
Jan Miggels en Wiebe de Jong van Den Hartigh.
Nola het nieuwe bio ras. Smaakvol, donkergeel, vastkokend en goed bewaarbaar.
Nola het nieuwe bio ras. Smaakvol, donkergeel, vastkokend en goed bewaarbaar.
Ruben Koppert en Joenie van der vliet van Bestico, natuurlijke vliegenbestrijding. Bestico is dochteronderneming van Koppert.
Ruben Koppert en Joenie van der vliet van Bestico, natuurlijke vliegenbestrijding. Bestico is dochteronderneming van Koppert.
Ingmar Veneman, Jaivey Luimstra Linda van Klinken van de Venehoeve. Sinds dit jaar een nieuwe logo en uitstraling.
Ingmar Veneman, Jaivey Luimstra Linda van Klinken van de Venehoeve. Sinds dit jaar een nieuwe logo en uitstraling.
Verschillende producten van de Venehoeve.
Verschillende producten van de Venehoeve.
Thomas Ulitzka van Dr. Goerg.
Thomas Ulitzka van Dr. Goerg.
Martijn Hollanders en Henk Harkink van Hevel Vacuüm.
Martijn Hollanders en Henk Harkink van Hevel Vacuüm.
Rinus Struik en Jacqueline Baar van Soil Best bv.
Rinus Struik en Jacqueline Baar van Soil Best bv.
Martijn Boersma en Erwin Groen van Top Onions. Voor het eerst op de Bio-beurs.
Martijn Boersma en Erwin Groen van Top Onions. Voor het eerst op de Bio-beurs.
Het team van Oer-Hollands Rundvee.
Het team van Oer-Hollands Rundvee.
Jos Gijsbers tapt een biertje en zijn collega Rob Derks van Budels.
Jos Gijsbers tapt een biertje en zijn collega Rob Derks van Budels.
Leroy Bult en Jelmer Anema van Rinagro.
Leroy Bult en Jelmer Anema van Rinagro.
Jeroen Van Soesbergen en Frank Hartveld van Plantera.
Jeroen Van Soesbergen en Frank Hartveld van Plantera.
Tim van den Brink van Foodpersonality.
Tim van den Brink van Foodpersonality.
Remco Lieman en Marina Boon van Farm Fields.
Remco Lieman en Marina Boon van Farm Fields.
Barend Mul en Gérard Mul van Sonneclaer ijs.
Barend Mul en Gérard Mul van Sonneclaer ijs.
Marjanne en Chris Borren van De Lankerenhof.
Marjanne en Chris Borren van De Lankerenhof.
Jolanda Bakker, Gerben Bakker en Laurens Bakker van De Zeekraal.
Jolanda Bakker, Gerben Bakker en Laurens Bakker van De Zeekraal.
Caro Niestijl en Iris van de Graaf van EcoStoof.
Caro Niestijl en Iris van de Graaf van EcoStoof.
Stijn en Alexander Vugts van De Duinboeren.
Stijn en Alexander Vugts van De Duinboeren.
Peter van Berckel van het gelijknamige bedrijf voor voeding en fermentatie.
Peter van Berckel van het gelijknamige bedrijf voor voeding en fermentatie.
Liesbeth Brands-Hospers van Geitenboerderij Hansketien.
Liesbeth Brands-Hospers van Geitenboerderij Hansketien.
Corina van Mourik en Nout Scholten van Lely International. Ze plaatsen de minimelk fabriek bij boeren waaronder De Dobbelhoeve. De Dobbelhoeve is de enige boerderij in Nederland waar de koeien zowel binnen als buiten vers gras gevoerd krijgen. En dan krijg je grasmelk en grasyoghurt.
Corina van Mourik en Nout Scholten van Lely International. Ze plaatsen de minimelk fabriek bij boeren waaronder De Dobbelhoeve. De Dobbelhoeve is de enige boerderij in Nederland waar de koeien zowel binnen als buiten vers gras gevoerd krijgen. En dan krijg je grasmelk en grasyoghurt.
Harold Kraaijvanger en Gerrie Peters van Walkro.
Harold Kraaijvanger en Gerrie Peters van Walkro.
Berttien Bruil en Matthias Breen van Beek Agri en Beek deuren.
Berttien Bruil en Matthias Breen van Beek Agri en Beek deuren.
Lucienne Leideritz en Ramon van der Stroom van The Ferment Company.
Lucienne Leideritz en Ramon van der Stroom van The Ferment Company.
Monique Mengen en Bart Stelder van Ayurveda4all. Ze zijn importeur van het merk Organic India.
Monique Mengen en Bart Stelder van Ayurveda4all. Ze zijn importeur van het merk Organic India.
Berto van Deelen, Harry Veenstra, Simone Vos en Andre Schieven van Agriton Group.
Berto van Deelen, Harry Veenstra, Simone Vos en Andre Schieven van Agriton Group.
Gerard Corsten, Willem Peeters en Stefan van Hugten, het team van vollegrondsgroenten en glastuinbouw binnen Mertens.
Gerard Corsten, Willem Peeters en Stefan van Hugten, het team van vollegrondsgroenten en glastuinbouw binnen Mertens.
Sjaak Blok, Sander Bernaerts en Pim Clotscher van Zaadhandel Neutkens.
Sjaak Blok, Sander Bernaerts en Pim Clotscher van Zaadhandel Neutkens.
Rick van de Ven van West Plant Group.
Rick van de Ven van West Plant Group.
Berry Wannet en Renco Kleijer van Jan Bakker Fourage/Mesthandel.
Berry Wannet en Renco Kleijer van Jan Bakker Fourage/Mesthandel.
Jarrin Snetselaar van Eipack Barneveld.
Jarrin Snetselaar van Eipack Barneveld.
Wilco Bos, Jan Mourik, Sander Heikoop, Berend Logtenberg en Gert-Jan van Beek van ABZ De Samenwerking.
Wilco Bos, Jan Mourik, Sander Heikoop, Berend Logtenberg en Gert-Jan van Beek van ABZ De Samenwerking.
Erwin Meijerink en Erik Lindeboom van ID Agro.
Erwin Meijerink en Erik Lindeboom van ID Agro.
Leo de Voogd en Ko van de Waart van 3pointbox. Voor het eerst op de bio beurs met de nieuwe 3pointbox.
Leo de Voogd en Ko van de Waart van 3pointbox. Voor het eerst op de bio beurs met de nieuwe 3pointbox.
En hier nog een keer met Aart Maris van Innovend.
En hier nog een keer met Aart Maris van Innovend.
Christiaan Borkus van Reesink Agri.
Christiaan Borkus van Reesink Agri.
Frans Poppe, Annefleur van der Molen, Rogier Schoone, Marcel Holtslag en Jaap Hartkamp van Agrico.
Frans Poppe, Annefleur van der Molen, Rogier Schoone, Marcel Holtslag en Jaap Hartkamp van Agrico.
Johan Meersma en Albert Dortmans van Orgapower.
Johan Meersma en Albert Dortmans van Orgapower.
Marlies Engels van De Polderko.
Marlies Engels van De Polderko.
Job Simmes van Pireco.
Job Simmes van Pireco.
Hans de Kroon, Joanne Schulp en Jaap van Pijkeren van Schulp Vruchtensappen.
Hans de Kroon, Joanne Schulp en Jaap van Pijkeren van Schulp Vruchtensappen.
Reina en Wim van Maanen van W. V. Maanen bv.
Reina en Wim van Maanen van W. V. Maanen bv.
Adri Schoenmakers van Arie Blok bv.
Adri Schoenmakers van Arie Blok bv.
Selma Moerland, Abco de Buck, Monique Mekenkamp en Peter Keijzer van Louis Bolk Instituut.
Selma Moerland, Abco de Buck, Monique Mekenkamp en Peter Keijzer van Louis Bolk Instituut.
Adolfo Grassi en Federica Bevilcqua van Societa Agricola Cote di Mezzo s.s.
Adolfo Grassi en Federica Bevilcqua van Societa Agricola Cote di Mezzo s.s.
Pietro Campione en Gabriella Garozzo van Convivia.
Pietro Campione en Gabriella Garozzo van Convivia.
Jenny Bonamico van Pasta Natura.
Jenny Bonamico van Pasta Natura.
Gabriele Savian en Giovanna De Toni van Postumia Vini Srl.
Gabriele Savian en Giovanna De Toni van Postumia Vini Srl.
Daniele Dell'Orco van Cacao Crudo srl.
Daniele Dell'Orco van Cacao Crudo srl.
Annick Devaux samen met haar man van Annick Ethic Drinks.
Annick Devaux samen met haar man van Annick Ethic Drinks.
Fabrizio Ladi Bucciolini van Olea Prilis.
Fabrizio Ladi Bucciolini van Olea Prilis.
Pietro Lagreca van Gluten Free Foods srl.
Pietro Lagreca van Gluten Free Foods srl.
Costantino Cattaneo van Tenuta San Jacopo.
Costantino Cattaneo van Tenuta San Jacopo.
Castello di Salasco.
Castello di Salasco.
Elisa Stallone van Campo D'oro srl.
Elisa Stallone van Campo D'oro srl.
Alberto Nahum, Pierre Bertany en Isabella Rosata van Natys srl.
Alberto Nahum, Pierre Bertany en Isabella Rosata van Natys srl.
Gonnie van der Vorst van Caring Farmers.
Gonnie van der Vorst van Caring Farmers.
Dominique Linthorst van Bijenbaas.
Dominique Linthorst van Bijenbaas.
Marcel van Ringelesteijn van Fumicio BIO & QPS.
Marcel van Ringelesteijn van Fumicio BIO & QPS.
Tommy de Bie van de Bie Groenteverwerking.
Tommy de Bie van de Bie Groenteverwerking.
Cor van der Sluijs, Cornelis Knops en Donke van Vugt van CropConsult.
Cor van der Sluijs, Cornelis Knops en Donke van Vugt van CropConsult.
Het team van Coöperatieve telersvereniging de Schakel ua.
Het team van Coöperatieve telersvereniging de Schakel ua.
Mohamed Boussama en Tim Kreukniet van Trabotyx
Mohamed Boussama en Tim Kreukniet van Trabotyx
Koen Hertogh en Ard Klompe van FieldWorkers.
Koen Hertogh en Ard Klompe van FieldWorkers.
Peter Ruiter en Eerik Schipper van Control Union certificiations bv.
Peter Ruiter en Eerik Schipper van Control Union certificiations bv.
Simon Rodenburg van de Goede Vissers/Wilde wad oesters
Simon Rodenburg van de Goede Vissers/Wilde wad oesters
Mart-Jan en Willy de Jong van De Bonte Weide.
Mart-Jan en Willy de Jong van De Bonte Weide.
Herman Boon en Roy Koopmans van Plantenkwekerij Jongerius Houten bv.
Herman Boon en Roy Koopmans van Plantenkwekerij Jongerius Houten bv.
Conny van den Top en Martijn van Veldhuizen van Biomeerwaarde Kip.
Conny van den Top en Martijn van Veldhuizen van Biomeerwaarde Kip.
Sjaak Koning, Gert van Roessel en Arjan Kool van Stichting BIO-KI, een fokkerij coöperatie met stieren van en voor de biologische melkveehouderij 
Sjaak Koning, Gert van Roessel en Arjan Kool van Stichting BIO-KI, een fokkerij coöperatie met stieren van en voor de biologische melkveehouderij 
Marien Goedhart en Roelant de Vletter van de Vör Foundation, zij verzorgen onderzoek door middel van stijgbeelden, chroma’s en kristallisaties.
Marien Goedhart en Roelant de Vletter van de Vör Foundation, zij verzorgen onderzoek door middel van stijgbeelden, chroma’s en kristallisaties.
Anna Veltman, de nieuwe online-redacteur en coördinator bij Ekoland.
Anna Veltman, de nieuwe online-redacteur en coördinator bij Ekoland.
Johan Bevreese en Jan van Tilburg van de Organic Goatmilk Coöperatie UA
Johan Bevreese en Jan van Tilburg van de Organic Goatmilk Coöperatie UA
Tim Muijsenberg en Robin Peeters van Lenders Peeters Organic Plants. Zij zijn gespecialiseerd in biologische prei- asperge- en rabarberplanten.
Tim Muijsenberg en Robin Peeters van Lenders Peeters Organic Plants. Zij zijn gespecialiseerd in biologische prei- asperge- en rabarberplanten.
Hogeschool HAS heeft een breed assortiment scholingsaanbod op groen gebied en daarom goed geschikt voor toekomstige biologische telers. Op de foto Jasmijn Stroos en Kees van Vuren, zij vertegenwoordigden de school op de biobeurs.
Hogeschool HAS heeft een breed assortiment scholingsaanbod op groen gebied en daarom goed geschikt voor toekomstige biologische telers. Op de foto Jasmijn Stroos en Kees van Vuren, zij vertegenwoordigden de school op de biobeurs.
Andre Setz van Freeland Organics met Marien Verhulst, Marcel Geersing en Johan Groen van Geersing Potato Specialist, Jan-Pieter Wiepkema van Freeland Organics en Jan-Eric Geersing van Geersing Potato Specialist.
Andre Setz van Freeland Organics met Marien Verhulst, Marcel Geersing en Johan Groen van Geersing Potato Specialist, Jan-Pieter Wiepkema van Freeland Organics en Jan-Eric Geersing van Geersing Potato Specialist.
Joost Nijssen van Bayer.
Joost Nijssen van Bayer.
De Italiaan Concetto Dinatale van het gelijknamige bedrijf Concetto Dinatale. Hij kweekt zelf de kruiden op Sicilië en droogt ze daarna.
De Italiaan Concetto Dinatale van het gelijknamige bedrijf Concetto Dinatale. Hij kweekt zelf de kruiden op Sicilië en droogt ze daarna.
Mons Messaoud van Hortica. Zij zijn sterk in de teelt, export, import en distributie van biologische groenten en fruit.
Mons Messaoud van Hortica. Zij zijn sterk in de teelt, export, import en distributie van biologische groenten en fruit.
Harm Beute en Martin Vervoorn van De Valk Wekerom. Zij produceren mengvoer voor varkens, rundvee en pluimvee in Meppel.
Harm Beute en Martin Vervoorn van De Valk Wekerom. Zij produceren mengvoer voor varkens, rundvee en pluimvee in Meppel.
Irene Prinsen-Bruins van ERF 1, het éérste en oudste erf van Kampereiland, vandaar de naam: Erf 1. Zij liet bezoekers allerlei producten proeven die zij maken op de boerderij, zoals kaas, melk, yoghurt..
Irene Prinsen-Bruins van ERF 1, het éérste en oudste erf van Kampereiland, vandaar de naam: Erf 1. Zij liet bezoekers allerlei producten proeven die zij maken op de boerderij, zoals kaas, melk, yoghurt..
Kees van Roekel en Rik Jan Schuttevaar van Stalverwarming.nl
Kees van Roekel en Rik Jan Schuttevaar van Stalverwarming.nl
Jeffrey de Rooij van AgruniekRijnvallei (AR) Biologisch. Zij produceren en leveren biologische voeders: van legpluimveevoer tot zeugenvoer en van lammerenkorrel tot melkveebrok.  
Jeffrey de Rooij van AgruniekRijnvallei (AR) Biologisch. Zij produceren en leveren biologische voeders: van legpluimveevoer tot zeugenvoer en van lammerenkorrel tot melkveebrok.
 
 
Ron David van Quik's Aardappelen als bezoeker op de beurs.
Ron David van Quik's Aardappelen als bezoeker op de beurs.
Het beursteam van Biomeerwaarde Ei: Conny van den Top, Aart-Jan Vos, Wim Thomassen en Rimer Dijkstra.
Het beursteam van Biomeerwaarde Ei: Conny van den Top, Aart-Jan Vos, Wim Thomassen en Rimer Dijkstra.
Linda Kasper van Landgilde in gesprek met bezoekers.
Linda Kasper van Landgilde in gesprek met bezoekers.
Paul van Straaten van De Lokalist. De Lokalist is een bestel- en transportplatform voor kleinschalige voedselproducenten.
Paul van Straaten van De Lokalist. De Lokalist is een bestel- en transportplatform voor kleinschalige voedselproducenten.
Tineke Leegwater van Green Up the City vertegenwoordigde het merk Raw Plants. Erg leuke hippe plantjes in waterdichte kartonnen verpakkingen.
Tineke Leegwater van Green Up the City vertegenwoordigde het merk Raw Plants. Erg leuke hippe plantjes in waterdichte kartonnen verpakkingen.
Rico Wijgergangs en Maxim van Harskamp van Wijkamp Farming Solutions met achter zich de kippenkar, die overal mobiel inzetbaar is.
Rico Wijgergangs en Maxim van Harskamp van Wijkamp Farming Solutions met achter zich de kippenkar, die overal mobiel inzetbaar is.
Jetze Wijnia van Oil You Need. Hij is nog op zoek naar distributeurs voor de vis- en algenolie. 
Jetze Wijnia van Oil You Need. Hij is nog op zoek naar distributeurs voor de vis- en algenolie. 
Linda de Koning van GreenFoods 50. Zij produceren eigen Nederlandse quinoa en maken hier ingrediënten van.
Linda de Koning van GreenFoods 50. Zij produceren eigen Nederlandse quinoa en maken hier ingrediënten van.
Wija en James Hendrickx van L'esprit De Paris met voor zich de speciale chocoladeproducten en cadeauartikelen die zij vervaardigen.
Wija en James Hendrickx van L'esprit De Paris met voor zich de speciale chocoladeproducten en cadeauartikelen die zij vervaardigen.
Christian Bekoe van Just Organic Service en Mons Messaoud van Hortica.
Christian Bekoe van Just Organic Service en Mons Messaoud van Hortica.
Tine Willekens en Eline Houtkamp vertegenwoordigden de Biologische Bloementelers.
Tine Willekens en Eline Houtkamp vertegenwoordigden de Biologische Bloementelers.
Marcel Tijhuis en Judith Rosenboom van Précon Food Management.
Marcel Tijhuis en Judith Rosenboom van Précon Food Management.
Het Duitse bedrijf Vallée Verte met op de foto Christian Klima. Zij hebben maar liefst 370 kaasspecialiteiten uit 12 landen.
Het Duitse bedrijf Vallée Verte met op de foto Christian Klima. Zij hebben maar liefst 370 kaasspecialiteiten uit 12 landen.
Broer Lauran en zus Sophie Schieman vertegenwoordigden Aeres Hogeschool Dronten.
Broer Lauran en zus Sophie Schieman vertegenwoordigden Aeres Hogeschool Dronten.
Michael van Limbergen en Leo Borms van La Confiance, gespecialiseerd in het produceren van speculaas.
Michael van Limbergen en Leo Borms van La Confiance, gespecialiseerd in het produceren van speculaas.
David de Coster van De Zuivelarij laat bezoekers echte Belgische halloumi proeven.
David de Coster van De Zuivelarij laat bezoekers echte Belgische halloumi proeven.
Lizzy Koeckhoven van Koeckhoven.net voor de ecoploeg, deze is inzetbaar voor ondiepe grondbewerking en on-land.
Lizzy Koeckhoven van Koeckhoven.net voor de ecoploeg, deze is inzetbaar voor ondiepe grondbewerking en on-land.
Carla de Bruijckere van de Damse Kaasmakerij had het er maar druk mee. De bezoekers waren enorm enthousiast over de mooi gepresenteerde kazen die natuurlijk ook heerlijk smaakten!
Carla de Bruijckere van de Damse Kaasmakerij had het er maar druk mee. De bezoekers waren enorm enthousiast over de mooi gepresenteerde kazen die natuurlijk ook heerlijk smaakten!
Nicola Savio van TerraTreck SAS, specialist in gereedschappen op zaai,- poot- en plantgebied.
Nicola Savio van TerraTreck SAS, specialist in gereedschappen op zaai,- poot- en plantgebied.
Jaap Gaastra en Gino Smeilders van Vitasol, zij vertegenwoordigden het merk Actimin, gesteentemeel.
Jaap Gaastra en Gino Smeilders van Vitasol, zij vertegenwoordigden het merk Actimin, gesteentemeel.
Uitgeverij Vonk, voorheen Uitgeverij Jan van Arkel, heeft een nieuw jasje gekregen. Met trots presenteerde Heleen Gierveld de nieuwe huisstijl en natuurlijk een aantal boeken uit het assortiment. 
Uitgeverij Vonk, voorheen Uitgeverij Jan van Arkel, heeft een nieuw jasje gekregen. Met trots presenteerde Heleen Gierveld de nieuwe huisstijl en natuurlijk een aantal boeken uit het assortiment. 
Tessa Eeftink en Folkje Zigterman van Natuurweide en Ik ben bio. Zij promootten het communicatieplatform "Ik ben bio", een initiatief van Natuurweide met als doel om burgers meer te verbinden met biologische boeren. 
Tessa Eeftink en Folkje Zigterman van Natuurweide en Ik ben bio. Zij promootten het communicatieplatform "Ik ben bio", een initiatief van Natuurweide met als doel om burgers meer te verbinden met biologische boeren. 
Rene Hendriks en Robert Elembajev van LH Packaging. Zij hadden een breed assortiment verpakkingsmachines meegenomen die zijn toegesneden op de voedingsindustrie. 
Rene Hendriks en Robert Elembajev van LH Packaging. Zij hadden een breed assortiment verpakkingsmachines meegenomen die zijn toegesneden op de voedingsindustrie.
 
Coöperatie Eko Holland Vee&Vlees met in de stand bestuursleden Frank Linschoten en Rimmer Boersma.
Coöperatie Eko Holland Vee&Vlees met in de stand bestuursleden Frank Linschoten en Rimmer Boersma.
Biologisch geitenhouder Berbera van de Vate was vanuit Italië afgereisd.
Biologisch geitenhouder Berbera van de Vate was vanuit Italië afgereisd.
Een bijna-thuiswedstrijd dit keer voor Corianne Bos, Gerard Hardeman en Wesley van Eldik van de biologische bakkerij in Wijk en Aalburg. Vooral hun glutenvrije assortiment oogstte veel lof.
Een bijna-thuiswedstrijd dit keer voor Corianne Bos, Gerard Hardeman en Wesley van Eldik van de biologische bakkerij in Wijk en Aalburg. Vooral hun glutenvrije assortiment oogstte veel lof.
Bionext-directeur Michaël Wilde en onze eigen Lenneke
Bionext-directeur Michaël Wilde en onze eigen Lenneke
Dit jaar geen stand, maar natuurlijk aanwezig op de beurs: André Mulder van Raw Milk Company.
Dit jaar geen stand, maar natuurlijk aanwezig op de beurs: André Mulder van Raw Milk Company.
Evert Jan en Bas Daling met NL Soja – nu met Nederlands vlaggetje op de verpakking om de oorsprong van het product nog eens extra te benadrukken.
Evert Jan en Bas Daling met NL Soja – nu met Nederlands vlaggetje op de verpakking om de oorsprong van het product nog eens extra te benadrukken.
Gerard Mul promoot niet alleen Sonneclaer IJs, hij liet ook de ‘kalfvolle’ zuivelproducten zien die Boerderij Boterhuys onlangs op de markt heeft gezet.
Gerard Mul promoot niet alleen Sonneclaer IJs, hij liet ook de ‘kalfvolle’ zuivelproducten zien die Boerderij Boterhuys onlangs op de markt heeft gezet.
Klaar voor een comeback op de Europese markt: Oliver Shorts met het chocolademerk Seed and Bean uit het Verenigd Koninkrijk. Nieuw in het assortiment zijn drie plantaardige repen op basis van rijstmelk.
Klaar voor een comeback op de Europese markt: Oliver Shorts met het chocolademerk Seed and Bean uit het Verenigd Koninkrijk. Nieuw in het assortiment zijn drie plantaardige repen op basis van rijstmelk.
Edith Goossens en Liesbeth Kos van Lisa's Choice.
Edith Goossens en Liesbeth Kos van Lisa's Choice.
Nico de Haan en Luit Mazereeuw van Greensearch Europe.
Nico de Haan en Luit Mazereeuw van Greensearch Europe.
Marlies en Siete Neef van BeLeaf.
Marlies en Siete Neef van BeLeaf.
Vlamings: Erik van Gerwen, Rob vd Oever, Marijn Nap, Jelle Gerstel, Mark Broek, Nick van den Berkmortel.
Vlamings: Erik van Gerwen, Rob vd Oever, Marijn Nap, Jelle Gerstel, Mark Broek, Nick van den Berkmortel.