Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Smaakspecialist presenteert nieuw assortiment tijdens de Biobeurs

De Smaakspecialist showt tijdens de Biobeurs op 18 en 19 januari het nieuwe distributiemerk Happy Coco en brengt de nieuwste producten onder de aandacht.

Samenwerking Happy Coco
Happy Coco is een merk in plantaardige biologische zuivel op basis van - voornamelijk - kokos dat zich kenmerkt door vegan, biologisch, eerlijke prijzen, duurzaam verpakt én CO2 neutraal. De Smaakspecialist is trots om aan te kondigen exclusieve distributeur van Happy Coco te worden voor de Benelux markt.

Tijdens de Biobeurs wordt de samenwerking officieel bekrachtigd met een handtekening. Natuurlijk kan er ook naar hartenlust worden geproefd van de producten. Het assortiment wat de Smaakspecialist aanbiedt bestaat uit onder andere klassieke yoghurtvarianten, diverse fruitsmaken en premium desserts.

Nieuwe introductie: BioTodayGing’r Sparkling
De Smaakspecialist lanceert weer een aantal mooie  productintroducties die op de beurs worden uitgelicht. Na het succes van de prijswinnende BioToday Ging’r drink, is de productlijn nu uitgebreid met ready-to-drink sparkling limonades. Deze verfrissende drinks, op basis van de premium gemberdranken en sparkling water, zijn verkrijgbaar in verschillende smaken, zoals cranberry en carrot. Een spicy dorstlesser, maar dan wel laag in suikers, biologisch en verantwoord. Pieter Dirven, founder van de Smaakspecialist, zegt over de introductie: "Onze BioToday Ging’r is al een bewezen succesvol product. Deze sparkling drinks zijn een mooie aanvulling hierop, die inspelen op zowel gemak als gezondheid. Een perfect drankje voor de (alcoholvrije) borrel. Deze wil je niet missen."

Uitbreiding assortiment Seamore met kruidenmixen
Seamore is het meest recente merk dat is toegevoegd aan het portfolio van de Smaakspecialist. Producten op basis van zeewier, hét eten van de toekomst. Het assortiment wordt nu voor het eerst uitgebreid met een nieuwe biologische lijn: Pinch of Seaweed. Dit zijn kruidenmixen bestaande uit tenminste 50% zeewier (Himanthalia elongata), verrijkt met Himalaya zout en de lekkerste kruiden die passen bij vis, vlees, pasta/groenten, kip en meer. De lijn bestaat uit Seaweed Seasoning Seafood, Salt & Pepper, Mediterranean Herbs, Lemon & Pepper en Spiced Paprika. De zeewier geeft de mixen een heerlijke natuurlijke umamismaak en bevat bovendien belangrijke vitamines, mineralen en sporenelementen zoals jodium en ijzer. 

Kennisdeling over de huidige ontwikkelingen in de biomarkt
Tijdens de Biobeurs worden ook diverse workshops gegeven voor ondernemers die hun bedrijf verder willen brengen met biokennis en -inspiratie. De Smaakspecialist deelt haar visie en kennis als expert tijdens de workshop ‘Van plan naar actie: samen naar 15% biologisch in 2030’. Samen met andere partijen zoals Albert Heijn, PLUS, Odin en GfK gaat De Smaakspecialist in gesprek tijdens een interactieve sessie. Wat zijn de huidige ontwikkelingen in de markt? Hoe gaan we beter eten beschikbaar maken voor iedereen? Welke rol speelt de retail hierin? Deze paneldiscussie vindt plaats op woensdag 18 januari om 15.30 uur.

Voor meer informatie:
De Smaakspecialist
Luchtenburgseweg 2
4858 RJ Ulvenhout AC
076 5656709
[email protected] 
www.desmaakspecialist.nl 

Publicatiedatum: