Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Max's Mints en JetDrinks slaan de handen ineen

JetDrinks wordt in Nederland verantwoordelijk voor de verkoop en distributie van Max's Mints. In het kader van deze nieuwe samenwerking staat Floor van der Steen van Max's Mints op de stand van JetDrinks tijdens de Horecava (stand 8.317). "Daar vertel ik graag de ins- en outs hierover", aldus Floor.

Ze geeft op de eigen website nog wat meer toelichting. "Bij Max's Mints hebben we er inmiddels 6 enorm spannende, leuke, verrassende, verfrissende en turbulente jaren op zitten. Heen en weer geslingerd tussen internationale avonturen, succesvolle (en minder succesvolle) productintroducties, toffe nieuwe klanten en 2 Coronajaren. Pittige jaren, want pepermunt wordt met name onderweg gegeten en laat dat nou net de plekken zijn geweest die al die tijd gesloten waren. Gelukkig zijn we er nog, vol frisse moed en met meer zin than ever. En die zin en moed, die hebben we niet zomaar. Die hebben we omdat per eind januari aanstaande onze Mints on a Mission niet alleen meer door ons aan de man gebracht gaan worden, maar we een heel team aan good-food heroes gevonden hebben om met Max's Mints de boer op te gaan. JetDrinks en Max's Mints slaan de handen ineen!"

"Al 25 jaar brengt JetDrinks, onder leiding van Jelle en Dmitri, good food producten aan de man in Nederland. Van hoge scholen tot strandtenten, geen enkele plek slaan ze over. En, terwijl wij op zoek waren naar dé manier om onze mints op al deze coole plekken aan te bieden, zochten zij de lekkerste en duurzaamste mints die ze konden vinden om hun assortiment mee uit te breiden en hun klanten te verrassen. Concreet betekent dit dat JetDrinks vanaf eind januari het Nederlandse aanspreekpunt wordt voor de retailactiviteiten van Max's Mints. Maar niet getreurd, we zijn en blijven Nederlands, en dus ook gewoon ter beschikking voor vragen, opmerkingen en (marketing) ideeën!"

Foto: Jelle Schmidt (JetDrinks) en Floor van der Steen (Max's Mints) op de Horecava. 

Voor meer informatie: [email protected] en www.maxsmints.com 

Publicatiedatum: