Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Twee nieuwe notenpasta-opties voor 'team crunchy'

Tholen - TerraSana heeft haar notenpastarange uitgebreid met twee crunchy varianten. Het gaat om de Amandelpasta crunchy en de Cashewpasta crunchy met Himalayazout. De eerste reacties zijn heel goed, geeft Laura van Driel namens TerraSana aan. "Er zat zelfs een klant tussen die zei: 'oh nee ik hoef het niet te proeven, zodra het er is, koop ik het'."

'Team fijn' of 'team crunchy'
Waarom heeft TerraSana deze twee crunchy notenpasta's ontwikkeld? Laura: "Er zijn twee groepen consumenten, je behoort tot 'team fijn' of tot 'team crunchy'. Het idee voor deze crunchy's speelde al langere tijd bij meerdere mensen binnen het bedrijf. Zowel onze fijne als crunchy pindakaas doen het heel goed. Dus vroegen we ons af of we een ander publiek kunnen aanspreken door ook van andere notenpasta’s een crunchy versie te ontwikkelen en aan te bieden. Hiermee spreken we consumenten aan die graag crunchy eten, we bieden hen hiermee wat meer opties om van te genieten bij het ontbijt, op brood en in baksels."

Er is bewust gekozen voor amandelen en cashewnoten, geeft ze aan. "Naast de pindakaas zien we dat dit de producten zijn die het beste lopen. Het zijn ook heel toegankelijke noten, dus hebben we besloten om hier als eerste mee aan de slag te gaan."

Extra smaak
Aan de 100% cashewnoten in de Cashewpasta crunchy is een klein beetje zout toegevoegd. "Dit Himalayazout brengt de smaak van de cashews nog meer naar boden. Het is net alsof je een handje geroosterde gezouten cashews uit een zakje eet." De amandelpasta crunchy krijgt dankzij het productieproces extra smaak. Laura: "Deze wordt puur en alleen gemaakt van licht geroosterde, biologische amandelen. Door de schil mee te roosteren en te malen krijgt onze amandelpasta een bijzondere lekkere, uitgesproken smaak. Hierdoor blijven meteen ook alle goede voedingsstoffen uit de schil in de pasta."

Voor meer informatie:
Laura van Driel
TerraSana
Waaier 10-12
2451 VV Leimuiden
0172 503337
laura.van.driel@terrasana.nl 
www.terrasana.nl