Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Gratis frietje bij de Frietfiets voor de klanten

Dapp Mayonaise en Dapp Mosterd nu in het Odin-schap

Dapp Mayonaise en Dapp Mosterd zijn vanaf vandaag verkrijgbaar bij de biologische supermarktketen Odin, de Odin-groothandel en de Odin-bezorgservice.

"Bij Dapp vinden we dat uitzonderlijk goede friet ook een echt goede biologische mayonaise verdient. Niet te zuur, niet te zout en ook zeker niet te zoet, precies goed. En vooral precies goed bij friet. Naast super lekkere mayonaise hebben we biologische mosterd gemaakt, eentje die goed blijft kleven aan een bitterbal en kroket", vertelt Siem van Bruggen.


Dapp on tour bij de mayonaise-producent.

Prijs biologische sauzen bij Odin
De potjes van Dapp zijn verkrijgbaar bij de Odin vestigingen, groothandel en de bezorgservice. De 280 milliliter pot mayonaise kost €3,39 en voor Odin-leden €2,85. De 280 milliliter pot mosterd is verkrijgbaar voor €2,95 en de ledenprijs is €2,49. 

Dapp biologische mayonaise & mosterd in het Odin-schap.

Frietfiets-actie voor de deur
Om de introductie van onze mayonaise te vieren en de klanten van Odin kennis te laten maken met Dapp, gaan we het hele land door met de Frietfiets. Bij aankoop van een potje biologische mayonaise of mosterd van Dapp, krijg je een gratis frietje met onze mayonaise voor de Odin-vestiging.

De aankomende tijd gaat de Frietfiets nog veel kilometers tegemoet. Op 23 december staat de Frietfiets in Amersfoort, de dag erna in Voorschoten. Op 6 januari in Alkmaar en op 14 januari in Nijmegen. 

Waar het allemaal begon
Al in 2011 schreef Dapp-oprichter Roderick in zijn plan dat het hem gaaf leek een eigen biologische mayonaise te maken die perfect past bij Dapp-frieten. In de jaren die volgden passeerden er heel wat bezoeken aan sausfabrieken, proefsessies en home made mengsels. Op zoek naar een mayonaise passend bij onze bio-friet; friszuur, niet te zoet en biologisch. Na een hoop proeven en beoordelen door het Dapp-team lieten ze het maar liefst 1.000 frietliefhebbers proeven in de Frietwinkels, zij maakten samen in een blinde test de uiteindelijke keuze tussen twee door Dapp gemaakte mayonaises.

Vervolgens zochten ze daar een fijne pot bij om uit te kunnen lepelen, eentje waar je ook echt alles uit kunt scheppen en een etiket in Dapp-stijl met het verhaal. 

Overal potjes in Utrecht & Leiden
Siem: "We begonnen met 500 potjes handgemaakt en gevuld voor de Frietwinkels, maar al snel gingen we naar de speciaalzaken, bio-supermarktjes en delicatessenwinkels. Zo konden onze liefhebbers ook thuis genieten van onze sauzen. Het was het begin van vele potten saus!"

Voor meer informatie: [email protected] en www.frietwinkel.nl 

Publicatiedatum: