Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

IDC Trendrapport: Mondiale Trends en Strategische Inzichten in de Food & Beverage-sector

Van een wereldwijde pandemie, verstoringen in de supply chain, arbeidstekorten, veranderende consumenteneisen, voedselveiligheid en milieuregelgeving, en al het andere daartussenin, de voedings- en drankenindustrie heeft een dramatische verandering in het landschap gezien. De steeds veranderende markt vertoont ook geen tekenen van vertraging.

Aptean wilde meer weten over de invloed van deze voortdurende veranderingen op de strategieën van voedings- en drankenbedrijven. Daarom heeft het bedrijf IDC de opdracht gegeven om dit trendrapport te schrijven: Mondiale Trends en Strategische Inzichten in de Food & Beverage-sector 2022. De bevindingen staan ​​boordevol inzichten die een optimistisch maar druk beeld geven van wat er gaat komen voor deze dynamische industrie.

Dit zijn een aantal van de meest veelzeggende statistieken uit het whitepaper:

  • Duurzaamheid is voor de respondenten (40%) de belangrijkste trend om het komende jaar prioriteit te geven.
    Inflatie werd door 37% van de respondenten gezien als het meest cruciale risico.
  • Ongeveer 75% van de respondenten heeft over het hele bedrijf KPI-verbeteringen gezien als gevolg van initiatieven op het gebied van digitale transformatie, en nog eens 45-55% van de voedings- en drankenbedrijven verwacht in het komende jaar grotere verbeteringen te zien.
  • Bedrijven die ERP specifiek voor voedings- en drankenbedrijven gebruiken, zagen een omzetstijging van 5,3% in vergelijking met de omzetstijging van 2,9% van bedrijven die een generiek ERP gebruiken.

Klik hier om het trendrapport te downloaden

Voor meer informatie:
Robbert de Bruijn
Aptean
+31 (0)6 21 83 96 87
[email protected]
www.Aptean.com 

Publicatiedatum: