Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Producten direct geblokkeerd, maar klein aantal helaas toch uitgeleverd"

Kortstondige kwaliteitsafwijking biologische melk Arla

Arla Foods werd enkele weken geleden opnieuw geplaagd door kwaliteitsproblemen bij haar biologische melk. In oktober lag de levering van bio-melk al een paar weken stil omdat de melk voor de houdbaarheidsdatum al bedorven was. Dit keer ging het om een kortstondige kwaliteitsafwijking, die overigens geen verband houdt met de kwaliteitsafwijking uit oktober, meldt een woordvoerder van Arla, die desgevraagd graag uitlegt wat er aan de hand was.

"Wij voeren meerdere keren per dag standaard kwaliteitscontroles uit, die wij sinds oktober hebben geïntensiveerd. Uit deze kwaliteitscontroles is gebleken dat een deel van onze 1 liter-pakken Arla biologische volle melk met THT-datum 29-11 en 1-12 niet aan onze kwaliteitseisen voldeed. Die producten hebben we direct geblokkeerd. Helaas blijkt dat er toch een klein aantal producten van dezelfde THT-datum met een kwaliteitsafwijking is uitgeleverd. Je begrijpt dat wij dit betreuren. Graag willen we benadrukken dat er geen gevaar is geweest voor de gezondheid."

Voor meer informatie: www.arla.nl 

Publicatiedatum: