Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'De schoonste koffie ter wereld' als eerste bij Gimsel

'De schoonste koffie ter wereld'. Dat is een uitspraak die de aandacht trekt. En vragen oproept. Is het waar? Koffie groeit rond de evenaar en komt naar Europa in vervuilende containerschepen. Kaap Koffie niet. Kaap Koffie gaat met een zeilboot de oceaan over. Windkracht en stroming. En natuurlijk de heldhaftige man/vrouwkracht van de bemanning. 100% natuur. Kaap Koffie is verpakt in een afbreekbare zak, met een stempel. Zo min mogelijk poespas.

De Kaap Koffie-boon is biologisch geteeld in het Colombiaanse natuurpark Sierra Nevada op een steenworp afstand van de havenstad Santa Marta. Kaap Koffie koopt direct in bij een coöperatie van vrouwelijke boeren. De boerinnen krijgen eerlijk betaald, zodat ze, net als jij en ik, kunnen bouwen aan een toekomst, verzekerd als het even tegen zit, sparend voor een pensioen en met kinderen die elke dag naar school kunnen.

In samenwerking met IDorganics start Gimsel als eerste Nederlandse biologische supermarkt met de verkoop van Kaap Koffie. "Een betere plek om op het schap te staan kan Kaap Koffie zich niet wensen: Gimsel Rotterdam is al meer dan 30 jaar een begrip binnen de biologische speciaalzaken in Nederland en als zelfstandige supermarkt zeer onderscheidend in het aanbod. Dit maakt Kaap Koffie de perfecte aanvulling", vertelt Jetse Schokker namens IDorganics.

Roosmarijn Saat (Gimsel), Poppe Braam (DID-IT) en Jetse Schokker (IDorganics).

Lancering in Gimsel
Op vrijdag 25 november zal de lancering van Kaap Koffie in Gimsel plaatsvinden. Je bent van harte welkom om tussen 12:00-16:00uur langs te komen en de koffie te proeven. Roosmarijn Saat, Jetse Schokker en Poppe Braam zijn hierbij aanwezig om je vragen te beantwoorden.

Wil je erbij zijn? Meld je dan even aan via [email protected].

Kaap Koffie is een samenwerking van:
Poppe Braam – DID-IT - [email protected] 
Roosmarijn Saat – Gimsel - [email protected] 
Jetse Schokker – IDorganics - [email protected] 
Erik Drost - [email protected] 

Publicatiedatum: