Alle appels bij de Olmenhorst weer geplukt

"Met een boom op het landgoed ga je er misschien wel een beetje van houden"

De appeloogst bij Landgoed de Olmenhorst is weer achter de rug. "Dankzij de Zelfpluk en onze ruim 9000 adoptanten zijn al onze appels voor een goede prijs geplukt. De adoptanten zijn veelal particulieren maar ook steeds meer bedrijven adopteren een biologische appelboom. Gekscherend zeggen wij een perceel voor het personeel of wordt een beetje grootgrondbezitter in de Haarlemmermeer. Een adoptieboom is meer dan een boom die je in de herfst kunt oogsten", zo blikt de Olmenhorst op social media terug.

"Trek met je relaties de boomgaard in om samen te plukken om hierna bij te praten met een lekker drankje en hapje. Bedrijfsbomen oogsten, 'samen de vruchten plukken' met collega's is niet alleen leuk en een traditie maar valt ook onder de categorie teambuilding. Van de oogst wordt voor relaties cider gemaakt, anderen bakken taarten voor in de kantine. Het mes snijdt zo aan meerdere kanten. Ook voor de Olmenhorst. Het Olmenhorst Fruit Adoptieplan geeft ons inkomsten in maart als al het fruit verkocht is en een spin-off naar de afdeling events."

De Olmenhorst noemt de adoptanten de beste ambassadeurs van het bedrijf. "Met een boom op het landgoed ga je er misschien wel een beetje van houden."

Bron: LinkedIn 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven